Milyen tabletet ajánlanátok 73 éves anyámnak, ami arra kellene neki, hogy Facebook-ozzon, messengerezzen az unokáival?
Figyelt kérdés
Nem horror áron. Tudtok jó típust, ami megbízható? Holnapután lesz a születésnapja.2018. jún. 12. 15:41
1/4 anc válasza:
Én a Lenovot ajánlom. Nagymamám is ilyet használ, és ő könnyen megértette, és tudja kezelni, pedig ő már 80 éves!!! De vaterán van is egy olcsó, de nézd meg a többi tabletet is:
2/4 A kérdező kommentje:
Kb. annyit értek hozzá, hogy androidos legyen. Tabletem még sosem volt.
1-esnek zöldet nyomtam, nem tudom, miért pontoztátok le. Egyébként annyiban igazatok van, hogy tele van pakolva a kijelzője, ilyet biztos nem vennék meg. Igénytelen a használója.
A szándékot értékeltem, hogy keresett. De viszont engem szorít az idő. Újonnan venném, csak nem tudom, milyet.
2018. jún. 12. 18:10
3/4 anonim válasza:
Jó lenne tudni, mennyi pénzt szánsz rá. A legolcsóbb, amit én már meg mernék neki venni látatlanban, egy Alcor Zest Q708I, ami kb. 18e Ft. A hardver ugyan gyenge, de van gyengébb is, és Facebook-ra meg hasonlókra szerintem elég, és IPS kijelzője is van. Ha márkásabbat akarsz, amiről már ő is hallott (Lenovo kilőve), szóba jöhet pl. a Huawei MediaPad T3 7.0, ami kb. 30e Ft. Ha vannak igényeid, írd meg, és keresünk mást. Amúgy a firmware tabletenként is különbözhet, mint a telefonoknál, szóval az ember a szürkületben tapogatózik. Viszont ha nem tetszik, vissza lehet vinni.
4/4 A kérdező kommentje:
Kb. annyit, amennyit írtál. 18-20 körül. Most néztem vissza ide, köszönöm, megnézem azt a típust, amit ajánlottál.
2018. jún. 12. 23:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!