Megéri ps 4 pro-t venni?
Figyelt kérdés
Jelenleg van 4k-s monitorom és hozzá egy xbox one x és szeretnék venni egy ps4-et (exkluzívok miatt) csak nem tudom,hogy a pro jobban megéri-e mint a slim mert az ártöbletből kijönne 1-2 játék?2018. jún. 11. 20:07
1/2 anonim válasza:
Szerintem ha hosszútávra tervezel, mindenképp a Pro-t vedd. Ha még most nem is, de szerintem később megéri. Amúgy nincs akkora ártöbblet. De az összes fórumon azt mondják, már hülyeség a sima PS4-et venni. Smoothabb élményt kapsz és van egy két játék, ami sima Ps4-en beszaggat. Viszont Pro hátrányára szóljon, hogy God of War-ban nem egyszer droppol 30FPS alá ( Ez csak 4K-ban, full HD-ban nincs dropp. )
Szóval ha rámhallgatsz, Pro, sima HD-ban.
Üdv, egy régi gamer :D
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2018. jún. 12. 21:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!