Lehet valami baja?

Figyelt kérdés
Ma elvittem az új IPad-emet, a telefonoshoz lefóliáztatni, de az a srác véletlenül kicsit beütött én az iPad egyik sarkát a pult, ba! Azt is csak épphogy , kb. 10cm-de! Ez nem sok, csak aggódom, mert eddig nagyon vigyáztam rá! az ipad kívülről nem sérült meg!

2018. jún. 9. 21:52
 1/1 anonim ***** válasza:

Mivan? Lefóliázni?:D nem fóliát tenni rá?

Betütötte 10cm-re (ami nemsok?😯)? Egy 20(+)cm-es ipadnál 10 centi szerintem sok (lenne). Ha nem sérült meg ,akkor mi a baj? Meg ha nem sérült meg ,akkor mi volt 10cm? Nem lehet,hogy a srác a bránert ütötte az asztalba?😅

Amúgy ha megsérült volna akkor ott helyben kellett volna neki szólni,mert miután hazavitted hiába mész vissza reklamálni.

Én anno az iphone4-el jártam sz∆rul,,elvittem akksit cseréltetni ,aztán amikor hazavittem vettem észre ,hogy nem működik a bekapcsológomb ,még aznap visszavittem ,de a pali aztmondta ,hogy semmi köze az akksicserének a bekapcsológombhoz ,úgyhogy külön fizethettem azért is.

2018. jún. 10. 00:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!