Bence2601 kérdése:
Mi a baja a PSP-nek?
Figyelt kérdés
Vettem egy psp-t használtan tegnap előtt, tegnap elkezdtem használni és nem is volt baja, aztán mikor a számítógéppel összekötöttem és a memóriakártyájáról a dolgokat át akartam másolni egyszer csak kikapcsolt. Úgy voltam vele hogy biztos lemerült, próbáltam teljesen feltölteni az aksit (után gyártott külön akkumlátor töltővel) és aztán bekapcsolni de ezt tapasztaltam: Mintha be se kapcsoltam volna, a led ki sem villant. Én az aksira gyanakszok hogy rossz lehet. Amúgy az baj ha a gépbe 5V-os akkumlátor való gyárilag és ez egy 3.6-os?2018. jún. 7. 07:39
1/2 anonim válasza:
Nemtudom,hogy ez okozza e a problémát,de mindenféleképpen baj, ha az új akksi más specifikációkkal rendelkezik mint a gyári.
2/2 A kérdező kommentje:
Az volt a baj hogy tönkre ment az aksi, az után gyártott töltő lehet kinyírta...
2018. jún. 11. 13:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!