Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Rendetem aliexpressről egy...

Rendetem aliexpressről egy Joyetech eVic VTwo Mini with Cubis Pro Full Kit-et és abban kérnék segítséget hogy milyen akkumulátort vegyek hozzá/ti mit ajánlotok?

Figyelt kérdés

2018. jún. 5. 19:24
 1/7 anonim ***** válasza:
18650-est
2018. jún. 5. 19:35
 2/7 A kérdező kommentje:
Pontos típusra gondoltam de azért köszöntem a választ
2018. jún. 5. 19:37
 3/7 anonim ***** válasza:

Azt nehéz kideríteni, hogy melyik a legjobb.

Én ilyeneket rendeltem a lámpáimba, és jónak tűnnek.

[link]

2018. jún. 5. 19:49
 4/7 anonim ***** válasza:

Bocsi, most látom, hogy ott nagyon drága.

4-500 ft-ért is találsz ilyet.

2018. jún. 5. 19:53
 5/7 anonim ***** válasza:

Sony vtc5

Sony vtc6

Lámpába valót nehogy vegyél!!

Nagy áramütésű cellákat nézz

2018. jún. 6. 23:59
 6/7 anonim válasza:
mindeképp olyat vegyél aminek nagy az áram leadási értéke ez általában egy 25-40 amper között van. mivel ha a cella nem birja az áramot amit fel szeretne veni a porlasztód akkor túlmelegszik és tönkre megy roszabb esetben fel is robban. Mivel sub OHM-os készüék még inkább javaslott a 30 amper feletti cella alin nézz utána ott fel szokták ezt az értéket tüntetni olyant amit az előbb linkeltek semmiképp ne vegyel az veszélyes és max 800 mah-os
2018. jún. 8. 20:39
 7/7 mirdal válasza:

Kínai szar gagyit nehogy bele merj tenni, hacsak nem szeretnéd, hogy rögtön tönkre is menjen a mod-od vagy rosszabb esetben az arcodba robbanjon.

Ha jó akksit akarsz megbízható helyről, akkor rendelj innen :

[link]

És ilyet vegyél, 2 db-ot legalább, én is ilyet használok a vTwo minimben:

[link] /sony-us18650vtc6.html

Azért kell kettő, mert amíg egyet használsz, egyet tudsz tölteni. USB-ről ne töltsd szerintem, inkább vegyél az oldalon egy normális 18650 - es tölrőt.

Jó gőzölést!

2018. jún. 30. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!