Szeretnék venni egy drónt de nem tudom hogy milyen legyen , a drónra szánt összeg 40000, az elvérásaim annyi, hogy élőbe lehessen látni amit vesz a gép a kamerája legyen elfogadható ja és olyan nagyon kicsi ne legyen?
Figyelt kérdés
2018. máj. 28. 20:09
11/14 Ypszilon1980 válasza:
Na ez mondjuk nekem is tetszik, egy teszt szerint 300m-ig tud közvetíteni, amit nem hiszek el, de legyen igaz.
12/14 A kérdező kommentje:
Szerinted mikor lehet magyar boltból rendelni mert én nem szeretnék külföldi oldalra előre utalással ennyit fizetni valószínűleg ilyet fogok venni mert most úgy is megyek diák melóra és úgy jó lesz és ki fog jönni belőle amúgy köszi a segítségeket
2018. máj. 31. 21:27
13/14 Ypszilon1980 válasza:
Ezt nem tudom. Paypal-al ha rendelsz, akkor semmi gond nem lesz.
14/14 anonim válasza:
Kefés motorok, nincs gimbal, 2S akku, 4GB lassú kártyát mellékelnek, nincs GPS (az nélkül nem jön haza gombnyomásra, nem tud), stb stb stb. Ez egy játék. Nem ér ennyit.
Ha játékdrónt akarsz venni, akkor ajánlom a JJRC H8 Minit. Elnyűhetetlen, olcsó, és jót lehet vele szórakozni. Ha komolyabb drón kell, akkor picit több pénzért Phantom 3 Standard használtan (vagy még jobb az Advanced). Na az már ér valamit.
Ha a kettő között kell valami, akkor Syma X5C, vagy a Symának más gépei. Olcsók, megbízhatók, és jó játékszerek. Az általad linkeltek engem nem győztek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!