3DS 2DS - Hogy is van ez pontosan?
Mostanába azon kezdtem el gondolkodni, hogy lehet kéne venni egy nintendo-t, hogy megvegyem a legújabb pokemont, és végre játszhassam.:)
De viszont... Mikor megnézem hogy milyen platformra van a legújabb, ott mindig csak Nintendo 3DS-t ír... De mikor a neten keresgéltem hogy hol és mennyiért kéne venni egy 3DS-t, akkor megláttam, hogy Nintendo 2DS van csomagba az új pokemonnal (Ultra sun-nal volt)... És nem értem teljesen, szóval mindkettő viszi akkor a játékot? Esetleg ez olyan mint a playstation? Mármint ott a ps2 viszi a ps1es játékokat, itt ez fordítva lenne?:')
A 2DS gyakorlatilag csak egy olcsósított, néhány funkciójától megfosztott 3DS. Mindkettő tulajdonképpen ugyanannak a gépnek két különböző kiadása.
Tehát nem olyan különbség van köztük, mint a PS1 és a PS2 között, hanem sokkal inkább mint a PS2 és a PS2 Slim között.
Az előző Nintendo handheldet simán Nintendo DS-nek hívták (és voltak ennek az egyéb verziói, a DS Lite, a DSi, és a DSi XL, de ez már mellékes).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!