Egy Xbox 360 játék nem ment, ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
Xbox one konzolom van, de van pár játékom ami kompatibilis vele. Ez mitől lehet, hogy nem ment? Kiírja hogy checkpoint, de nem tudom visszahozni ott a játékot ahol befejeztem. Más játéknál nem tapasztaltam ilyet, de még xbox 360 jatekokkal nem igazán játszottam xbox one-on. Lehet a felhőbe menti, de akkor azt hogy tudom behozni?2018. máj. 12. 21:04
1/1 anonim válasza:
Melyik játék az, hátha ismerem. A checkpoint eredetileg soha sem azt jelentette, hogy ment a gép, csak azt, hogy ha meghalsz akkor onnan folytatod amíg ki nem kapcsolod a gépet. A "saving" / "saved" szokta jelenteni a tényleges mentést. Lehet, hogy abban a játékban amivel játszol csak bizonyos pontokon vagy pályák végén lehet menteni és addig csak ilyen köztes állomások - checkpointok - vannak ha meghalnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!