Hogyan kell összekötni egy autó Hi-Fi rendszert? [Bővebben lent]
Igazából az lenne a kérdésem, hogy milyen kábelek kellenek majd még a rendszerhez és hogy egyáltalán működne-e... O_o
Erősítő:
CARPOWER HPB-602
- Kimeneti teljesítmény: 2 x 100 W RMS 2 Ohm, 2 x 70 W RMS 4 Ohm, 1 x 225 W RMS 4 Ohm
Mélynyomó:
JBL GT5-1204BR
- Névleges terhelhetőség: 275 W
- Zenei terhelhetőség: 1000 W
- Névleges impedancia: 4 Ohm
Fejegység:
Sony CDX-GT242
- Vevő zeneteljesítménye: 4x45 W (Ezt csak azért írtam le, mert még van 2 hangszóró, amihez pedig az a kérdésem, hogy elég lenne-e rákötni a fejegységre)
Hangszóró(k):
JBL GT5-502
- Névleges terhelhetőség: 35 W
- Zenei terhelhetőség: 105 W
- Névleges impedancia: 4 Ohm
Szóval ezek lennének, a fejegységen még változtathatok, ha az nem jó, de max 25-30 ezer Ft-ba bele kéne férnie :D
Kábelhez meg, nem tudom, hogy adnak-e valamit (gondolom nem) szóval milyen kábelek kellenek? Találtam kábel szettet, és az elég lenne-e?
Ez a 10-es szett
- 5méter pozitív 10mm2 autó hifi tápkábel
- 1méter negatív 10mm2 autó hifi tápkábel
- 1db szigetelt AGU biztosítékfoglalat
- 30A vagy 40A AGU biztosíték
- 5méteres RCA kábel kapcsolószállal
- 3méter 1,5mm2 hangszóróvezeték
- 4db 10mm2 kábelsaru a tápkábelhez
- 4db kábelsaru a hangfalkábelhez
De nem akarom, hogy elégjenek, a vezetékek szóval van vastagabb is 16-os vagy 20-as. A nagyobbakban annyi változik, hogy a tápkábel 16-os vagy 20-as és az AGU biztosíték 50A vagy 60A / vagy / 60A vagy 80A.
Remélem minden fontosat leírtam, ha nem akkor írjátok hogy mit nem és írom.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!