Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogyan tudok egy PC tápegységg...

Hogyan tudok egy PC tápegységgel összekötni megfelelően egy autó erősítőt?

Figyelt kérdés

Amit tettem eddig: a PC tápjából ami a háttértárhoz biztosít energiát, abból a négy kábelből a sárga(12v) és a fekete kábelt kötöttem a test(fekete) és remote(sárga) ill. a power (sárga) helyre.

A mélyládát pedig hídba kötöttem, de mégseem hallgató hang.

Mit rontottam el?

2011. jún. 8. 22:13
 1/10 anonim ***** válasza:

Kapcsold be.

Ha így se jó, küldj fotót.

2011. jún. 8. 23:04
 2/10 anonim ***** válasza:

A tápnál van a vezérlő szál(a hosszú csatlakozó amit belecsatolsz az alaplapba,ott a zöldet+feketét kösd össze)!! így már be fog kapcsolni!!!

Amúgy másik: túl nagy erősítőt ne tégy rá(550-600W tápra gondolok itt) mivel hiába van meg a 12V a feszültség nem lesz meg mellé(Amper)

mivel egy nagyobb erőlködőnek 45-50Amper kell! Ha ez nincs meg akkor leég a táp(sőt,mivel az erősítő nem tudja felvenni azt a feszkót ami kell neki így kisebb hangerő ráadásnál recsegni-ropogni fog a mélyláda)! Főleg hogy hídalod! :S :D csak minimális hangerőn használd,azt se huzamosabb ideig(órák hosszáig) !!! hangerőt negyed hangerőnél ne csavard feljebb mert rögtön befüstöl a táp! ;) Sok Sikert!

2011. jún. 8. 23:13
 3/10 A kérdező kommentje:

Először is köszönöm az eddigi segítséget! Valamelyest közelebb kerültem a megoldáshoz.

További információk:

[link]

woofer pedig:

[link]

2011. jún. 9. 00:40
 4/10 A kérdező kommentje:

Kedves Dj Szicso!

A jelenlegi konstrukció mellet kössem össze a zöld és a feketét?

2011. jún. 9. 00:48
 5/10 anonim ***** válasza:

Igen,mivel anélkül nem fog bekapcsolni a tápegység , hiába kap áramot!

az a vezérlő szál (mondhatni olyan mint ha az lenne az ON kapcsoló) ;) Sok sikert!

2011. jún. 9. 01:04
 6/10 A kérdező kommentje:

Képeket mekkékelem:

[link]

[link]

[link]

2011. jún. 9. 01:15
 7/10 A kérdező kommentje:
Kettő zöld van. feketéből is több van, bár ezért nem aggódok, mivel gondolom mind 0.
2011. jún. 9. 01:20
 8/10 A kérdező kommentje:
egyik világos, a másik pedig sötétebb
2011. jún. 9. 01:22
 9/10 A kérdező kommentje:

rendben, ez meg volt. Megy a ventilátor, az erősítőn ég a led, hogy kész az a munkára, viszont nincs semmiféle hang

HAsználati utasításokat is olvastam, nem jötte rá semmi újdonságra.

2011. jún. 9. 01:37
 10/10 anonim ***** válasza:

na akkor jöhet a problémamegoldás... megnézed,jól kötötted-e hídba? esetleg biztosíték(Fuse) jó-e az erősítőbe,hang/jelkábel nem-e tört???

annyi még hogy az erősítő táplálásába(Ahova beadod neki az áramot) ott 3kábel megy be (1.Pozitív 2.Negatív 3.Plusz az erősítőnek a pozitívját átkötöd a harmadik csatolásba-ez a biztosíték)

vagy esetleg az erősítőbe nincs elszállva valami???

2011. jún. 9. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!