Milyen fejegységet vegyek?
Sziasztok!
Van egy hangrendszer az autómba nem én szereltem be viszont szeretnék egy bluetooth-os fejegységet. Ami van 2db erősítő egy kondi mélynyomó és 6db hangszóró. Egy ismerőstől kaptam ingyen egy fejegységet amit betettem viszont alig szolt csak nagyon halkan azt mondta ez nem lesz jó bele mert valami elő erősítős kell hogy adjon jelet a mélynek is. Most egy jvc exad kd avx1 dvd fejegységem van. A kérdés az hogy milyet nézzek? Milyet vegyek? Mi az a kulcsszó amit meg kell találnom minden lejátszóban hogy működjön minden? Válaszokat köszönöm előre!
Egy kicsit tanulj a témában. Ha pontosabbat tudsz kérdezni, tudok válaszolni jó esetben.
Amúgy meg nem jó a kategória :)
Mivel több erősítő van a rendszerben érdemes megnézni mennyi pár RCA kimenete van az adott fejegységnek, ez lesz a mérvadó a legtöbb esetben. Mondjuk nem tudom mire készülsz talán SPL versenyre 6db hangszóró az mind sub lenne ?
Alapból ha megvan a fejegység lehet ez valami olcsóbb alap pioneer is, csak meg kell osztani a RCA jelet Y kábeles megoldással. Létezik jelszint átalakító, SA 001 cikkszámú, na nincs RCA kimenet a fejegységen. Nem értem mire fel ez a nagy bluetooth dolog ? Ha fejlesztenél..korrekt első szett kellene, hangváltóval erősítőre kötve + 1db vagy max 1 pár mélysugárzó ami terhelhetőbb szintén monoblockra végfokra kötve nagyjából ennyi a történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!