Milyen fejegységet vegyek, nem igazán értek hozzá?
Egy 2004-es Fiat Pandába szeretnék az eredeti rádió helyére újat venni. Olyanra lenne szükségem, ami bluetooth-os is, hogy azon keresztül tudjam kihangosítani a telefont. Nem szeretnék abszolút dobozos hangzást, de semmi extra nem kell, új hansgzórókat sem tervezek venni... Találtam két szimpatikusabbat ami árban is elfogadható, nem tudom, jók-e abba a kocsiba. Nagyon nem értem, hogy adódik ez össze. :)
Az első ráadásul jobban is tetszik, mivel egyszerűbb a kinézete... :D a masodik hasznalatijaban talan colt olyasmi, higy minimum 40W-os hansgzoro kell hozza, vagy nem jo a hangzas... Gozom sincs milyen van a fiatban, sehol nem is talaltam meg ezt neten.
Ha nem akarod magad megs.opatni akkor ezeket kerüld,főleg az auna márkát.
Ha normális fejegységet szeretnél akkor.pioneer,jvc,kenwood,clarion márkák termékeit nézd.
A BT sek.viszont kb 25körül mennek,olcsóbbakban BT előkészítés van amihez drága megvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!