Megéri egy csúcskategóriás telefont vásárolni?
Nem tudom hogy érdemes lenne a mai világban csúcskategóriás telefont venni mert olyan gyorsan jönnek ki a jobbnál kobb erősebb telefonok
Én egy ezekre a telefonokra gondoltam hogy megvenném:
Huawei P10
Huawei Mate 10 pro
Honor 9
Samsung galaxy s8-s9
Nem akarok havonta telefont cserélni avagy javítattni
Egy olyan 2-3 évig szeretnék egy telefont ami nem lassúl annyira le évek múlva és a nagyobb teljesítményű játékokat/appokat is jól futtatja a jövőben
Ezek nem csúcskategóriás telefonok. Maximum középmezőny. Csúcskategória az pl. a Google Pixel. De azt be se hozzák Magyarországra, minek az a csóró gyarmati parasztnak.
Bármilyen telefont veszel, az kb. 2-3 évig marad használható. A különbség az, hogy az olcsóbb telefon újkorában is lassú, nincs benne egy csomó funkció (pl. iránytű, giroszkóp) a drága meg gyorsabb és van benne minden.
"Megéri egy csúcskategóriás telefont vásárolni?"
Tedd fel magadnak a kérdést, és ha meg akarod győzni magad, úgyis megveszed.
"Nem akarok havonta telefont cserélni avagy javítattni "
Pedig nem kapsz felmentést ez alól a csúcskategóriában sem.
Szerintem nem éri meg. Gondold át, hogy mire akarod használni, és ha egy 50 ezres készülék is képes rá, akkor a drágább már csak fölösleges pénzkidobás lenne.
Iránytű és egyéb marhaságok nélkül lehet élni.
"Iránytű és egyéb marhaságok nélkül lehet élni."
Iránytűn nem futnak a játékai ...
Az ÉN véleményem a témával kapcsolatban: igen.
Én anno egy samsung galaxy s7 et vettem, és a mai napig minden igényemet kielégíti. Ezzel arra akarok célozni, hogy ha megveszel egy "olcsó telefont", tapasztalatom szerint azt legkésőbb 1-1,5 éven belül le kell cserélni mert a hardver elavult lesz. Nekem megérte a csúcstelefon mert gyakorlatilag kevesebb pénzt áldoztam rá mintha az olcsó testvéreivel szórakoztam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!