Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Genius 6000 5.1 es szettnél...

Genius 6000 5.1 es szettnél 63 a max hangerő, vagy csak 63% és le van korlátozva?

Figyelt kérdés
Üdv mindenkinek. Nemrég beújítottam egy Genius 6000 es szettre, és a max hangerő 63. Az alaplapi hangra van kötve (Asus Strix H270F Gaming), és a hozzá járó szoftver azonnal jelezte, hogy a mélynyomó nagyon magas independenciájú (110 ohm), és állítsam maxra a hangerőt, hogy tudja, mennyi kakaó kell neki. Namost ez megvolt, max hangerőn (tehát 63 on) eléggé hangos, és a mélynyomó hangszórója is brutál szép kilengéssel megy, de szeretném tudni, van-e benne még kakaó. Szóval nem tudjátok-e, ez a max, vagy ez csak gyári korlátozás, és lehetne 100 is? Mert ha lehetne 100, van rá mód, hogy elérjem azt?
2018. ápr. 24. 20:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Szoftveresen honnan tudja hogy mennyi kakaó kell neki ?

Meg mi az a 110 Ohm-os mélynyomó?

Nekem max úgy derül ki hogy mennyi a max,hogy kivillan a clip led a végfokon de még erre nem volt példa mert 2 ohmon 1200wattot ad le és 2200wattot vesz fel a hálózatból max(szép nagy toroid) befigyel..

De amióta szerváltam két 50centis subbot azóta a gipszkartont tartó lécek előbb kezdenek rezegni mint hogy a piros led kivillanjon..

2018. ápr. 26. 19:21
 2/3 A kérdező kommentje:
A 110 Ohm ot elírtam, nem tudom hogy vertem az independenciához az ellenállást... Maga pl a sub 4 ohm os, de ez nem is lényeg itt. Szoftver vezérli a hardvereket, mármint az is olvassa le róluk, mi a helyzet. A hardver érzékeli, a szoftver kimutatja. Ez egy házimozihoz való 5.1 es, nem pedig egy bivaly mélyláda, külön erősítővel. Nem leszólásból, de olyan emberek válaszára lennék kíváncsi, akiknek ugyanez a szettjük van, vagy ismerik a szitut, és tudnak szolgálni rá valami magyarázattal. Autó mélyládát terveztem venni (árából kijött volna), de ahhoz külön kellett volna egy korrekt 2.0 ás szett, plusz egy normálisabb tápegység (még ha csak sima PC táp is). De ez már egy kész szett volt, szép teljesítménnyel, sőt nem 2 hangfal járt a mély mellé, hanem 5, ami fejenként 20W teljesítménnyel bír (40W PEAK). Na de érdekesnek érdekes, hogy a hangszín 63 pontig megy, és nem 100 ig. Finomabban lehetne szabályozni ha 100 ig menne, vagy talán több kakaó jönne ki belőle.
2018. ápr. 27. 21:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Tegyük fel, hogy csak le van korlátozva. Te feloldod ezt a korlátot, és az erősítő majdnem kétszeres teljesítményt ad le, mint amire a szettet tervezték. Szerinted hány másodperc alatt sülnének ki a hangszórók? Fogadd el, hogy ez a szett ennyire képes, ne akarj tovább nyújtózkodni, mint ameddig a takaród ér.
2018. máj. 6. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!