Miert nem megy az internet a laptopomon?
Figyelt kérdés
Van egy regi acer aspire 1400as laptopom amit rendbe szeretnek szedni. Raraktam ra windows 7et es az lenne a problemam, hogy nincs hang eloszoris, de ezt orvosolni tudnam ha menne az internet. De hiaba csatlakoztatom az internet kabelt, nem tortenik semmi. Mindenfele drivert letoltottem mar de egyikkel sem megy.32bittes. De megjelenik alol az a kis cucc, tehat lehet nem is a driver a gond. Csak irja, hogy Not connected. Es ha csatlakoztatom a kabelt gondolkodik meg minden de vegul csak not connected. En nem ertem. Segitsetek legyszii.#Windows 7 #Acer aspire 1400
2018. ápr. 20. 15:44
11/12 A kérdező kommentje:
Te hulye vagy mar ne haragudj...van idod neked ilyesmire most tenyleg?
2018. ápr. 24. 14:11
12/12 A kérdező kommentje:
Mar megoldodott...nem volt idom megfogalmazni s ami eszembe jutott irtam...ahelyett, hogy irtal volna valami ertelmeset, keresed a hibat...ha nem tudsz segiteni ne irj semmit...ez egy olyan hely ahol az emberek megkerdezhetnek masokat olyan dolgokrol amiket nem tudnak... nem azt kerdeztem h az ilyen eldobhato papirpelenkak hogyan es mennyire befolyasoljak a Fold globalis felmelegedeset....atomfizikus:)
2018. ápr. 24. 14:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!