Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miert nem megy az internet a...

Miert nem megy az internet a laptopomon?

Figyelt kérdés
Van egy regi acer aspire 1400as laptopom amit rendbe szeretnek szedni. Raraktam ra windows 7et es az lenne a problemam, hogy nincs hang eloszoris, de ezt orvosolni tudnam ha menne az internet. De hiaba csatlakoztatom az internet kabelt, nem tortenik semmi. Mindenfele drivert letoltottem mar de egyikkel sem megy.32bittes. De megjelenik alol az a kis cucc, tehat lehet nem is a driver a gond. Csak irja, hogy Not connected. Es ha csatlakoztatom a kabelt gondolkodik meg minden de vegul csak not connected. En nem ertem. Segitsetek legyszii.

#Windows 7 #Acer aspire 1400
2018. ápr. 20. 15:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Próbálkozz:

[link]

2018. ápr. 20. 16:08
 2/12 A kérdező kommentje:
Most komolyan...nem ertem ha nem tudsz segiteni miert kell ilyenekkel jonni...
2018. ápr. 20. 16:13
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ezt próbáltad már?

Egyébként az "internetkábel" az mit jelent pontosan? Mivel kötöd össze a gépedet? Router, modem, esetleg valami más?

2018. ápr. 20. 16:17
 4/12 A kérdező kommentje:
Probaltam de nem jo sajnos:( hat routertol van wifi meg kabel is...amit ha a szamitogepemhez csatlakoztatok ugy megy az internet...
2018. ápr. 20. 16:21
 5/12 A kérdező kommentje:
Ja es amugy innen nem engedi, hogy letoltsek semmit:D tehat nem probaltam, de mindent megneztem mar amit a google kiad szinte=))
2018. ápr. 20. 16:22
 6/12 A kérdező kommentje:
Bocsanat, enged innen csak mar annyit megneztem, hogy keverem...innen amit letoltottem az egy sem jo sajnos:(
2018. ápr. 20. 16:23
 7/12 A kérdező kommentje:
Ha menne valahogy az internet, utana aztan van olyan program amivel automatikusan letoltene a tobbi drivert...
2018. ápr. 20. 16:26
 8/12 anonim ***** válasza:

Az #1 vagyok!

Arra nem gondoltál, ha sz@r a gép hálókártyája, akkor egy USB-s segíthet?

Ráadásul megpróbálhatnád értelmesebben összeszedni a mondanivalód!

Először azt írtad:"hiaba csatlakoztatom az internet kabelt, nem tortenik semmi."

Aztán meg ezt:" hat routertol van wifi meg kabel is...amit ha a szamitogepemhez csatlakoztatok ugy megy az internet..."

Akkor most mi van?

2018. ápr. 20. 20:05
 9/12 A kérdező kommentje:
Arra nem gondoltam. Szamitogepre ertettem, amit hasznalok...es mint irtam, a laptopot akartam rendbe rakni...:)
2018. ápr. 21. 12:41
 10/12 anonim ***** válasza:
A laptop az nem számítógép szerinted?
2018. ápr. 21. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!