Megéri 4k tévét vennem vagy egyelőre elég a FullHD is?
Amilyen pocsék műsorok vannak, én már a tv vasárlást is megkérdőjelezem, de ez csak az én véleményem. Ne vedd figyelembe.
Ha telik rá, érdekesnek, jónak tartod miért ne.
Ha van PS4 Pro, vagy Xbox One S, amelyik tud UHD-t, akkor már lenne értelme (persze, ehhez kell olyan játék is, ami UH).
Egyébként felesleges.
3D-s tévét már nem nagyon árulnak újonnan. 1-2 csúcsmodellbe belepakolják, de az alsó-közép, középkategóriából már teljesen eltűnt a 3D. Valljuk be túl sok értelme nem volt.
Azt viszont sosem értettem hogy egyesek a TV készüléket miért kapcsolják össze a TV adással. Nem csak azt lehet rajta nézni. Mivel konkrétan elhanyagolható az árkülönbség a 4K-s és a Full HD-s modellek között, én inkább 4K-s tévét vennék.
„Amilyen pocsék műsorok vannak, én már a tv vasárlást is megkérdőjelezem”
Ööö, ezt nem igazán értem. Egy tévén nem csak tévécsatornákat lehet ám nézni. Rendelkezésre áll körülbelül 100 év filmes termése. Minőségi sorozatok hada. Ezekből blurayen és torrent oldalakon is százszámra van 4K tartalom.
Játékok. Ráadásul az újgenerációs konzolok tudnak már 4K-t.
De egy tévén lehet még nézni youtube csatornákat, TED előadásokat stb stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!