Mit tegyek ha nem tudom használni a mobilnetet pedig van a kártyámon pénz?

Figyelt kérdés
LG telefonom van.T-mobilos vagyok.Az APN-t is beállitottam de igy se jo.Ha gyári visszaállitást csinálok az segíthet? Vagy mit csináljak?
2018. ápr. 3. 08:50
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem kell gyári visszaállítást csinálni.

Sms-t kell küldened, a lentebb megadott kóddal, hogy legyen neted a telefonon:

[link]

A fenti linken található lehetőségekből választasz, a részleteknél találsz ilyet:

Küldd a +NET1GB kódotSMS-ben a 1414-es számra. Az SMS belföldön díjmentes. ez 1 gigás,1420 ft. 30 napig érvényes, az alatt lehet elhasználnod az adatforgalmat.

2018. ápr. 3. 09:46
 2/8 A kérdező kommentje:
Es ha nem tudok sms- küldeni mert a telefonom nem engedi olyankor mit csinaljak?
2018. ápr. 3. 10:25
 3/8 A kérdező kommentje:
Emailbe meg lehet oldani?
2018. ápr. 3. 10:26
 4/8 A kérdező kommentje:
Ha emailbe kuldom el hogy +NET 1 GB ugy is jo?
2018. ápr. 3. 11:04
 5/8 anonim ***** válasza:

NEM TECCIK ÉRTENI?

SMS-t KELL küldeni.

2018. ápr. 3. 12:27
 6/8 A kérdező kommentje:
Azt tudom.de a telefonommal van valani es nem kuldi el az sms-t amit irok
2018. ápr. 3. 13:37
 7/8 anonim ***** válasza:

Az általam linkelt netet 2 féle képpen rendelheted meg:

-Sms-t küldesz

-bemész a t-mobilehoz ( Telenor ) és az ügyintézőt megkéred, hogy küldje el ő az sms-t.

Amennyiben a telefonod nem tudja az sms-t küldeni, akkor vagy nincs rajta pénzed, vagy valami el lett állítva ( le lett tíltva). Alapállapotra visszaállítás után működnie kell az üzenetküldő alkalmazásnak.

E-mailt felejtsd el, telefonszámra kell az adott kódot elküldeni úgy, ahogy le van írva a weboldalon....

2018. ápr. 3. 16:59
 8/8 A kérdező kommentje:
Értem kõszõnõm
2018. ápr. 3. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!