Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi okozhatja a lemezjátszóm...

Mi okozhatja a lemezjátszóm sebességingadozását?

Figyelt kérdés
Vásároltam egy pl 450-es lemezjátszót, és az előző tulajnál ki is próbált tökéletesen működött. Autóval lett hazaszállítva Budapestről vidékre szóval lehet a rázkódás okozott valami bajt. Most 33rpm-nél néha felgyorsul a lejátszó pár másodperc erejèig.(45nél nem vettem ezt észre) Szíjhajtású a lejátszó, de gondolom nem ez okozza a bajt mert a régi szíj miatt lassulnia kéne. Lehetséges, higy a sebességváltó kapcsolóban van valami érintkezési baj és néha megpróbálja felgyorsítani 45re? Több lemezzel is próbáltam és mindegyiknél ezt csinálja.
2018. márc. 29. 17:51
 1/1 A kérdező kommentje:
Na ha valakinek hasonló problémája adódna, úgy néz ki megtaláltam a megoldást. Parkoló állásba kell tanni a hangszedőt és úgy kell nyomkodni a sebességváltoztató kapcsolót. Elvileg valami érintkezési baj volt, de ez a nyomkodás helyrehozza.
2018. márc. 29. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!