Miért van füst íze?

Figyelt kérdés
Néhány napja vettem egy clr felújítható porlasztót az ego one mega v2 e-cigimhez. Amikor megérkezett összetettem, vártam vele 20percet, hogy a vatta beszívja az e-liquidet. Elkezdtem kicsiket szívni belőle úgy nem volt különösebben baj csak kicsi volt a gőz. Ha egy slukkot sokáig szívóm elkezd füst íze lenni és hallani lehet, hogy 1-2 másodpercel tovább megy a porlasztó égetése. Beletettem már másik huzalt és vattát, de ugyan ez az eredmény, rendeltem másik felújítható porlasztót, de azzal sem lett jobb. Mit csináljak? A prolasztóval van a gond vagy az e-cigivel?

2018. márc. 26. 09:44
 1/1 Saman001 válasza:
Ha tettél bele új porlasztót és azzal sem jobb,akkor nagy valószínűséggel a e-ciginek van baja
2018. márc. 28. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!