Milyen e-cigit vegyek?
Olyat szeretnek amibol nagyon sok “fust” jon, hogy tudjak vele trukkoket csinalni. Szovsl ha van valami olyan amibol tobb jon mint az atlag, mint például a vgod, csak hat szt nem lehet kapni M.o-n. Szoval valami tipp? Az ara igazabol mindegy de olyan 25nel ne lgyen tobb lehetoleg. Jajj meg olyat vegyek amiben kulon van a mod meg az rda vagy olyat ami egyben?
Masik kerdes hogy ez mennyire artalmas? Ha olyat hasznalok ami nem nikotinos es max naponta egydzer vagy kevesebbszer attol lehet bajom?
Nekem ilyen cigi kinézetű van (felső): [link]
Trükkök alatt nem tudom mit értesz, én ezzel karikát tudok fújni.
Ugyan annyira ártalmas nikotin mentes is mint a nikotinos. Csak lesz egy kis függőségi érzésed iránta maximum. De ez is egyénfüggő (én volt hogy naponta sima cigiből elszívtam akár 2 dobozzal is, aztán meg utána 2 hétig egy szálat sem mert mondjuk nem volt rá pénz, és nem is jött elő semmi elvonási tünet).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!