Melyik része hibás a számítógépemnek? (bővebben lent)
Gépem: GTX 1060 6Gb (inno3d)
I5 7500
16GB RAM
Asus HK31M alaplap
Cooler master rs acab600 m4
szóval egyik nap pubgztam és random leállt a gép. Ezt betudtam a sok alkalmazásnak ami megvolt nyitva eggyszerre, próbáltam leszarni mert új a gép és féltem :D. másik nap is leállt rövidebb idő alatt és aznap kétszer is. harmadnap pedig ahogy elindítottam a pubgt kikapcsolt és mikor visszakapcsoltam akkor megjelent két fehér csík (mintha meghalt volna a gép). Most pedig kihúztam a videókártyából a monitor kábelét és bedugtam a processzor slotjába. A kérdésem az lenne hogy a tápegység a hibás, mert nem hajtja ki a gépet összességében és annyira meghalt már hogy a videókártyával együtt nem tudja ellátni az egész gépet, vagy pedig a videókártya halt meg (NAGYON merem remélni hogy nem)? ja egy másik dolog, a pubg mikor leállt akkor is 50-60fpsel ment ultrán és ebből gondolom (és még mindig nagyon remélem) hogy a táp halt meg nem a kártya.SOS kérlek válaszolj nagyon sürgős, előre is köszi <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!