Mi lelet a TV hibája?
Videó link: [link]
Megtudnám-e javítani itthon, ha szétszedném és megmozgatnék benne alkatrészeket vagy inkább vigyem szerelőhöz?
Ha igen, kb. mennyi lenne a szerelési költsége?
Mennyire súlyos a hibája? Érdemes lenne megjavíttatni?
Valószínűleg szállítás közben történhetett vele valami (GLS futár hozta).
Az értelmes hozzászólásokat előre is köszönöm.
Ha használtan vetted, akkor nem hiszem a futár vétkességét...inkább átcsesztek bár új esetén sem kizárt.
Használt esetén less bele bátran...lehet kontakt hiba, repedés, forrasztási, de akár a tápnál is összefosva valami vagy a "eszes panelén", akkor szaki, aki rendel egy ugyanolyan panelt, amit te is megtehetsz s kicseréled, mint egy videokártyát lényegében...
Garisnál vissza a boltba.
Igen, elfelejtettem megírni, hogy használtan vettem a Jófogáson.
De az eladó (aki céges hirdető, TV-k eladásából (is) él),
azt állította, hogy tökéletes állapotban volt, mielőtt feladta.
Van 1 hónap garancia rá, de nekem kellene elvinnem hozzá Füzesabonyba Békéscsabáról.
"Milyen TV?"
A YouTube link címsorában megtalálható: Technika 50 904a ss14
"Mi a hibajelenség?"
Hát pont, hogy én kérdezem ezt. :-)
Ha tudnám, fel sem tettem volna a kérdésemet...
# 3
A tanulópénzt kifizetted...az ilyen árusok meséket mondanak nem véletlen s imádják a postára fogni, mert így a szemetet el tudják adni, amit személyesen soha.
Továbbá, a fogásos regjétől eltekintve lehet magánszemély s otthon barkácsolja a szemetet s sózza el a neten...bizonyára boltja sincs...
Tehát, ha élsz a garival, vajon mi a garancia arra, hogy vissza is kapod a készüléket s még jól is???
Lehet elpostázod, ő meg 2 hét múlva vissza s ugyanott vagy:DDD
A javítás sikeréről-készülék működéséről kérj videofelvételt bár sosem kapsz...szerintem.
A maradék lehetőség, hogy tényleg szállításban romlott el s valóban céges-szervizes...neten lessed meg a boltját-kell lennie.
Sikerült utánanéznem, hiába a céges a hirdetés, tényleg nincs boltjuk, a lakásukban kupeckednek.
De szó szerint, ugyanis kiderült, hogy egy cigány (roma) családról van szó.
Ha ezt tudtam volna előre, tuti nem vettem volna meg a TV-t.
Eső után köpönyeg...
Jelentsd a navnál, ha számlát nem kaptál s nekik is "jó lesz"-jutalmuk az átbatásért:DDD
Szedd szét,lessed meg, de vissza ne postázzad, ugyanúgy vagy sehogy nem jönne vissza...
"Természetesen" nem kaptam számlát és eszem ágában sincs visszapostázni.
Inkább megjavíttatom a saját költségemen, így legalább a TV az megmarad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!