Mi lehet a hibája a DVD lejátszómnak? Érdemes elvinni szervibe?
KB mennyibe kerülne a javítása a szervizben?
Érdemes még meg csináltatni?
Trion vision TR-6117 DVD lejátszó
Avi filmeket nézek DVD-n akadoznak (nem mindig), számítógépen tökéletesen működik.
Írtam ki avi-ba filmeket és én leszoktam ellenőrizni pc-n, és tökéletesen ki írta hiba nélkül. És be raktam a Trion lejátszóba el kezdett akadozni és fura hangja volt a lejátszóban mikkor akadozott a film, és vissza raktam a pc írójába és már ott is akadozott, tönkre tette a lemezt a Trion lejátszó. 8x-osan szoktam ki írni a filmeket.
Néha a feliratos filmeken a feliratot nem úgy jeleníti meg mint pc-n, pl: az angol hang előbb ki mondja mint a magyar feliraton olvasom, ez így elég zavaró, magyar szinkronos filmekben meg néha más feliratú filmek magyar feliratait írja ki.
DVD videóban írt ki filmeket szépen le játssza, még te karcos DVD videókat is.
Van még egy DVD-m, csak ezzel felvenni is lehet vele.
Szerinted erra se költsek?
Philips DVDR3480
4 éve volt szervizben, akkor is ez a hiba volt 6000 Ft ért csinálták meg.
A tálca nem akar ki nyílni, mindig ki írja ERR hiba, (néha teljesen le is fagy a készülék).
Rá kell üssek a tetejére hogy ki jöjjön a tálca.
3 Éve is ezt csinálta, de később olyan hiba is lett nem tudtam be kapcsolni már és éget szaga is volt, de egyenlőre még be lehet kapcsolni.
Most csak nem nyílik ki a tálca és néha le fagy.
Letöltött filmeket szoktam nézni rajta.
Érdemes még rá költenem?
Szerinted ezeket is csináltassam meg?
Millenium mn 9644, kettő kazettás DECK, 3 CD-s váltós, bakelit lemezjátszós mini hifi.
Hifim hibái:
Néha azt csinálja én adom rá a hangerőt és inkább le veszi a hangerőt, de ezt csak nagyon ritkán csinálja.
Karc mentes CD néha akadozik a hifin, de a DVD íróba nem akad audio CD.
CD bent van néha mégis azt írja ki no disc, mikkor nincs bent a CD akkor meg azt írja ki mint ha bent lenne, de lejátszani persze nem tudja.
CD tálca teljesen nem akar ki jönni és be sem, kézzel kel neki segíteni, CD váltó gombok és az Open gomb is nagyon nehezen működik a hifin nagyon erősen kell meg nyomni hogy kicsit ki lökje a tálcát, néha azt csinálja hogy nyomom az OPEN gombot inkább vált egy másik CD-re.
CD tálcának nem segítek teljesen ki jönnie akkor hallani a motor hangot és kattan 1-2-t és ki írja DORR ERR, néha azt csinálja akarom ki jön a tálca és raknám be a CD-t inkább gyorsan be megy a tálca, néha meg bolondul.
Két kazettás DECK hifi nyúzza a szalagot (de másik magnóba is, lehet a kazetták már öregek), már párszor megpucoltam a fejet is. Pár éve ezelőtt a DECK 1 be kapta a szalagot és a görgő mellé felcsavarodott és nem tudom leszedni de szerintem nem ér oda a lejátszásnál. Azt vettem észre nem olyan rég a kettő kazetta részénél a gumigörgők meg vannak repedve.
A lemezjátszót el indítom nyikorog egyet a lemezjátszó tányéra, de csak addig 1 mp ig amig nem kezd forogni, ritkán a lemez vége feléhez ér a tű de még a zene még nem járt le a lemezjátszó meg áll, de lehet a hifi hátulján állítani hogy folyamatosan forogjon a tányért akkor végig játssza a zenét. 3x volt szervizben de akkor még jót állásos volt.
Philips VCR VR550 VHS videomagnóm.
Lejátszás közben kicsit meg emelem a kazettát akkor jó a kép,és ha elengedem akkor újra rossz a kép.
Fejet már meg pucoltam.
Elég sokszor csinálja de mindig csak az LP lejátszásoknál csinálja a videó, a számláló is meg áll, és amikkor felveszek filmet LP módban a videóval akkor is meg szokott állni a számláló.
Olyant is csinál ritkán, be akarom tolni a kazettát de nem veszi be teljesen, és kicsit jobb oldalra fordítsa a kazettát és közbe kis hangot add ki a videomagnó és ki löki a kazettát 5x el játssza velem, utána mer be megy a kazetta. Mikkor akarom vissza pörgetni a kazettát csak forog pár másodpercig ugyan azt a hangot agya ki és ki kapcsol a videomagnó utána vissza kapcsolóm és ki löki a kazettát, nem mindig csinálja ezeket.
A videomagnót 24 ezerért cserélték ki (a görgőt), de sajnos a szervizben nem tudták megcsinálni a kép ugrálást LP módú hibát, a többi hiba meg tavaly vettem észre a videomagnónál. 5x volt már szervizben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!