Kocsiba a fejegysegen nincsen usb vagy aux kimenet, megoldhato ugy hogy szivargyujtoba teszek egy elosztot?
Figyelt kérdés
Bevan kotve a mely viszont nagyon keves fejegyseggel kompatibilis ami most van azzal pont. Viszont radiot nemakarok hallgatni ezert szeretnek vagy pendriverol vagy pedig auxon keresztul telefonrol zenet hallgatni. Lehetseges hogy veszek egy szivargyujto elosztot amibe van aux vagy usb kimenet es fogok tudni zenet hallgatni ?2018. márc. 16. 13:27
1/3 Szirty válasza:
Rettentő zavaros amit írsz.
Ha a fejegységen nincs BEMENET, akkor külső jelforrást nem tudsz rá csatlakoztatni.
Annyit tudsz tenni, hogy veszel egy FM transmittert:
A fejegység rádióját pedig behangolod a transmitterre és szól a zene.
2/3 A kérdező kommentje:
Bocsi siettem, igy nemhiaba lett zavaros.
Szereztem ilyen transzmittert a kerdes hogy hogy tudom osszekonfiguralni a radioval?
2018. márc. 16. 14:46
3/3 Szirty válasza:
Nagyon egyszerűen. Bekapcsolod a transmittert, elindítasz egy zenét és a rádió állomáskeresőjével megkeresed.
Egyébként a transmittreren fel szokták tüntetni a frekvenciát. Azt kell beállítani a rádión).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!