PS4 Slim nekem elég lesz?
Heló. Amikor kicsi voltam volt PS2 konzolom, nagyon szerettem, az Xbox nem jött be nagyon, pedig próbáltam párszor barátoknál. Aztán el lett adva. Később gépen játszottam, de csak hobbiból, semmi extra, GTA és társai, sose multiba, kivéve talán a WoT esetleg CS.
A gépet el kellett adnom, ám most lehetőségem nyílt konzolt venni és hajlok is felé, inkább konzol mint gép. Igazából hobbi használatra kell, suli után, hogy kicsit kikapcsolódhassak. FIFA, WoT esetleg GTA V. Más nem nagyon kellene. Valamint jól jönne ha tv-n is tudnék YouTube videókat nézni (nincs okos tvnk).
Ilyen célra nem kell a Pro igaz? Tudom, hogy az VR meg 4K meg mittoménmilyen újítások, de egy 120cm-s tvre ami 1080P 60Hz bőven jó lesz nekem a Slim nem?
Jó a Slim persze. De nem kell 4K TV ahhoz hogy a Pro előnyeit ki tudd használni. Főleg amikor a teljesitmény megtartásához a Slim és régebbi PS-ek leskálázzák a felbontást 720P-re mert nem birják a tempót.
Szerintem érdemesebb Pro gépet venni
Mivel a kotel jovoben meg nem varhato uj konzolgeneracio, igy 2-3 evig meg tuti jonnek ra uj jatekok.
Sot. Lehet hogy az uj generacio is csak 3 ev mulva jon.
Semmi konkretat nem lehet tudni.
Én nemrég vettem PRO-t Korábban Xbox One S-em volt
Csak full HD-S TV-m van
De a PS4 PRO-nál elérhető Supersampling bekapcsolásával ég és föld a külömbség,
Még Full HD mellett is tű éles a kép.
nem recés,
Red Dead Redemption 2-nél pedig leesett az állam mennyire jól néz ki a játék,
Úgy hogy korábban Xbox One S-em volt, és van mellette egy elég jó PC-m is. Szóval én nem bátam meg a PRO-ért kért felárat. Persze ha csak alkalmanként játszol vele, haverokkal stb, akkor nem minden esetben éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!