Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Elég a ps4 500gb slim részemre?

Elég a ps4 500gb slim részemre?

Figyelt kérdés

2 készülék lehet választani, az egyik egy ps4 slim 500gb, a másik egy ps4 pro 1TB. Mindkettőhöz jár +3 havi PSN plus, játék egyikhez sem. A Pro 132ezer , a slim 96 ezer lenne.

Az 500GB-os slim jó lenne-e, ha max 5 komolyabb játékkal játszanék, illetve a Pro megéri-e a felárat (nem a tárhelyre értem), ha mindössze Full HD TV-m van?

Ez a 2 konzol ami közül lehet választani.

2017. ápr. 5. 18:37
 1/3 anonim válasza:
Nem vagyok otthon a Playstation-ben,xbox párti vagyok. Ezt igazából neked kell eldönteni az 500GB elég 5 játékra. De nyilán neked kell eldönteni, hogy megéri-e a plusz összeget neked a Pro. Ugyebár a Pro-n a játékok is szebbek/ magasabb fps számmal futnak, de igazából tényleg azon múlik, hogy neked megér-e plusz 30000-et. Én csak sima Ps4en játszottam, de videók alapján nekem nem érné meg a plusz árat a Pro.
2017. ápr. 5. 23:32
 2/3 anonim ***** válasza:

Én korábban Xbox One-os voltam, de exkluzívok hiányában váltottam PS4 PRO-ra

Nem bántam meg, De ami a tárhelyet illeti, Tekintve hogy a Red Dead Redemption 2 103GB-ot foglal, Szerintem kevés az 500GB, főként hogy csomó idő mire feltelepíti a játékot, Bár nem mindet kötelező. De Nálam XBOX One S-en is kevés volt az 500GB. és a közeljövőben ezek a játékok csak hízni fognak. legalább 1TB-ot ajánlok

2019. jan. 3. 14:24
 3/3 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, Szerintem megéri a felárat. Én is Full HD TV mellé vettem PRO-t Mivel van Supersampling, sokkal jobban néznek ki a játékok is, ha ezt aktiválod. Én rá is csodálkoztam meg az új játékok már PRO Enchanged minősítéssel jönnek, szóval ha számít a grafika, szerintem nem olyan soka az a + Pont mint egy grafikus kártya áránál is egy szériával jobbat kapsz azért a + 20-30 000Ft-ért
2019. jan. 3. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!