Milyen hangfalat vegyek itthonra, blootoothos megéri?

Figyelt kérdés
Zenét, hangoskönyvet hallgatnék rajta. A panelban áthallatszik minden ezért nem üvültetni szeretném csak, ha a gépnél ülök, takarytok stb. legyen valami hangja, fontos lenne a basszus is. Mekkora teljesítményű hangfal kell ehez, ha nem bulizni kell, de élvezhetőbb hangzást akarok, mint a laptop hangszórói. Érdemes lehet hordozhatót venni? Mit ajánlotok, milyen árkategóriában? Köszönöm előre is!

2018. márc. 7. 20:45
 1/3 Ypszilon1980 ***** válasza:

JBL-ek nagyon jók még a kis méretűek is.

Nekem van itthon Jam Replay, meg van egy hangfaltorony, amiben két hangszóró is van, nem olyan jók, sőt még van egy Blaupunkt is, az sem igazán jó, bár ezek nem nagyok.

Van egy Samsung Levelbox mini is, ajándékba kaptam, az viszont elég jó, jók a basszusok is rajta, bár nem tudom méretben mekkorát akarsz.

2018. márc. 7. 21:05
 2/3 anonim ***** válasza:

A Jbl-ek jók, csak túlárazottak. Mondom ezt úgy, hogy nekem kettő is van, egy Go és egy Charge 2 plus. Ez utóbbi nagyon jó cucc, kisebb szobában, de akár kültéren is megállja a helyét. Basszust nagyon adja, hangos, megbízható és strapabíró. Egy éve van meg, azóta esett le másfél méterről a parkettára, használtam nyáron a Duna parton, szilveszterkor kint a hidegben, otthon fürdés közben és semmi baja. Amúgy én most a Tronsmart-okat nézegetem, jókat írnak róluk és egy Jbl-nek a töredékébe kerülnek. Mellesleg a 'prohardver' fórumon tudsz ebben a témában véleményeket, tapasztalatokat olvasni.

Amúgy azt meg te tudod, hogy hol fogod használni, mondjuk én személy szerint csak beltéri használatra nem vennék hordozhatót, de ez csak az én véleményem.

2018. márc. 7. 23:55
 3/3 anonim válasza:

Ha tényleg csak otthonra kell, nem akarod kivinni a házból, akkor felesleges hordozhatót venni, ezek alapból drágábbak... A jó basszushoz nem feltétlenül kell drágább, 2.1-es rendszer, legalábbis ha nem akarod ordíttatni.

Felteszem, az sem szükséges, hogy önmagában képes legyen zenét lejátszani, tehát a PC hangfalak körében érdemes nézelődni.

Érdemes olyat nézni, ami fa házban van, az még tovább javítja a hangzást (pontosabban kevésbé rontja mint a műanyag). Ebben a kategóriában pedig SZINTE nem lehet gyenge hangfalat kifogni.

Még egy megjegyzés: nem javaslom azokat, amik USB-n kapják a tápot. Inkább keress olyat, ami hálózati feszről működik.

2018. márc. 30. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!