Milyen (2.1? ) hangfalat ajánlanátok zenékhez, esetleg néhány filmhez az alábbiak közül?
Alaplapi hangkártyám van, gondolom nem érné meg 5.1-et vennem - cáfoljatok rá ha nem így van - főleg nem ebben az árkategóriában(hangkártyavétel nem játszik, mivel több eszközhöz is menne) Olyan 25-30k körül szánnék rá maximum.
Láttam hogy itt gyakorin sok helyen szidják a Trust-ot szóval azokat nem is néztem igazán. Először egy Genius SW-G 2.1 3000 hangfalra lettem figyelmes ami kicsit olcsóbb de jókat írtak róla. Tovább olvasgattam itt GYK-n és a Logitech volt az amit agyba-főbe dicsértek szóval így azok közül a Z523 és a Z537-es modell van ami az árba beleférne(arukereso-n néztem az árakat). Ezek közül ti melyiket ajánlanátok, vagy esetleg valami mást?
*Még egy kis kiegészítés:
Olyan atom hangosnak nem kell lennie mert panelba lesz az esetek 90%-ban használva sőt itt is jó eséllyel egybekötve jack elosztóval egy HIFI-vel.
A mélynyomó és a nagy basszus ami igazán fontos számomra, sok ilyen tipusú zenét hallgatom.
Zenére 2.0 Microlab Solo 6c
Reggelire megeszi a 2.1-es Geniusokat és a Logitech-et!
A Logitech Z623 és 625 már árkategóriámon kívül esik.
A Microlab Solo 6c-Ben nincs mélynyomó, így ezért felejtős számomra.
A Z623-masat amit írsz csak 40k-ért találok.
A Z533 az milyen? Azt nézegettem most leginkább meg nem sok különbséget láttam közte meg a Z537-es között viszont kb 8000-el olcsóbb.
Végül a Logitech Z533 mellett döntöttem, mivel panelban használom így az is bőven elég hangerő tekintetében.
A Z537 annyival jobb hogy van benne Bluetooth kb +7000-8000ért, nekem arra nem volt szükségem.
A Genius SW-G 3000 az többet nyújtott volna +10 wattal(60 helyett 70) viszont mint mondtam panelban felesleges, és azt olvastam hogy a hangminősége gyengébb is a Logitech-énél. (Meg mellékesen nekem a design-ja is kevésbé tetszik a Genius-nak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!