Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ehhez a HIFI-hez vagy ehhez a...

Ehhez a HIFI-hez vagy ehhez a hangfalhoz hozzá tudom kötni valamelyik mélyládát vagy mélynyomót?

Figyelt kérdés

HIFI: [link]

Hangfal: [link]

Mélynyomó: [link]

Mélyláda: [link]

Bocsánat ha a kérdés hülyeség!

2018. márc. 1. 13:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

HIFI-hez mért akarsz mélyládát kötni?

Minek akkor a HIFI?

2018. márc. 1. 13:38
 2/12 A kérdező kommentje:
És a hangfalhoz hozzátudom kötni a mélynyomót vagy a mélyládát?
2018. márc. 1. 13:40
 3/12 anonim ***** válasza:
Miért nem veszel inkább egy rendes hifit, ahelyett, hogy ilyen játékokból próbálsz valamit összetákolni? Nekem csak egy erősítőm van és két hangfalam, de egyáltalán nincs szükségem mélyládára mert normális eszközöket vásároltam, nem ilyen játékszereket. Neked is ezt javaslom, ha minőségi zenehallgatás a célod.
2018. márc. 1. 15:17
 4/12 anonim ***** válasza:

# 3: Miért nem jók az új hifik?

A régi hifiknek bajuk lehet, rossz lehet a kazetta része, CD része, bakelit része.

https://www.youtube.com/watch?v=XBlodt6lxEg

https://www.youtube.com/watch?v=RQ7sO9yX7Fk

Apámnak van egy ITT st 541 hifije, lemezjátszóba részébe kellene tű, kazetta DECK 1 része nyúzza a szalagot, a DECK 2 gyűri a szalagokat 5 mp után.

10 ezerért felrakom a jófogásra de hibákat nem írom le, de legalább lesz pénzem, ezért nem jó használt cuccokat venni.

Nekem ezek a hifik vannak szerinted rosszak? [link]

[link]

Én újan vettem őket.

Miért használtat ajánlanak itt gyakorin mindig?

Ki tudja vannak e még hozzá új alkatrészek, lehet 20 ezerért meg csinálják.

2018. márc. 1. 17:08
 5/12 anonim ***** válasza:

Ezeket is rá kötöttem hifikre

2 db ilyenem va: [link]

2 db ilyenem is van: [link]

2018. márc. 1. 17:17
 6/12 anonim ***** válasza:
4es, szerintem valamit nagyon benéztél, sehol nem írtam, hogy használtat és/vagy régit vegyen, csak azt mondtam, hogy ahelyett, hogy vesz egy hifit meg hozzá subládát, vegyen inkább egy normálisabb hifit a kettő árán.
2018. márc. 1. 17:23
 7/12 anonim ***** válasza:
Pedig mindenhol ilyen hifik vannak ha rá keresel árukeresőn, max erősítőt tud venni a kérdező.
2018. márc. 1. 17:35
 8/12 anonim ***** válasza:
Ha tudsz jó hifit linkelhetnél?
2018. márc. 1. 17:49
 9/12 anonim ***** válasza:
Japán erősítő angol hangfalakkal, röviden-tömören. A többi már attól függ, mennyit szán rá. Egyébként az a baj az elméleteddel, hogy használtan még mindig sokkal jobbat találsz x forintért, mint újan, csak kell hozzá annyi ész, hogy nem veszed meg kipróbálás nélkül. Példának okáért én használtan futottam rá kb 30ezerért egy stúdióminőségű erősítőre, amit anno kb félmillió dollárért dobtak piacra, szóval el lehet gondolkodni, hogy megéri-e a használt cikkek között nézelődni.
2018. márc. 1. 18:15
 10/12 anonim ***** válasza:

Vagy te meg csináltatnád a helyembe?

Hifim hibái:

Néha azt csinálja én adom rá a hangerőt és inkább le veszi a hangerőt, de ezt csak nagyon ritkán csinálja.

Karc mentes CD néha akadozik a hifin, de a DVD íróba nem akad audio CD.

CD bent van néha mégis azt írja ki no dick, mikkor nincs bent a CD akkor meg azt írja ki mint ha bent lenne, de lejátszani persze nem tudja.

CD tálca teljesen nem akar ki jönni és be sem, kézzel kel neki segíteni, CD váltó gombok és az Open gomb is nagyon nehezen működik a hifin nagyon erősen kell meg nyomni hogy kicsit ki lökje a tálcát, néha azt csinálja hogy nyomom az OPEN gombot inkább meg forgassa a CD-t.

Két kazettás deck hifi nyúzza a szalagot (de másik magnóba is, lehet a kazetták már őregek), már párszor megpucoltam a fejet is. Pár éve ezelőtt a DECK 1 be kapta a szalagot és a görgő mellé felcsavarodott és nem tudom leszedni de szerintem nem ér oda a lejátszásnál. Az vettem észre nem olyan rég a két kazetta részénél a gumigörgők meg vannak repedve.

A lemezjátszót el indítom nyikorog egyet a lemezjátszó tányéra, de csak addig 1 mp ig amig nem kezd forogni, ritkán a lemez vége feléhez ér de még a zene még nem járt le a lemezjátszó meg áll, de lehet a hifi hátulján állítani hogy folyamatosan forogjon a tányért akkor végig játssza a zenét. 3x volt szervizben de akkor még jót állásos volt.

Szerinted mennyi lenne a javítás (tippelj)?

Érdemes még meg csináltatni ritka használattért?

Te meg csináltatnád.

Engem egyszer át vertek szerviben 26 ezerét csinálták meg a videomagnómat 5 éve, egy görgőt cseréltek ki.

2018. márc. 1. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!