Ehhez a HIFI-hez vagy ehhez a hangfalhoz hozzá tudom kötni valamelyik mélyládát vagy mélynyomót?
HIFI: [link]
Hangfal: [link]
Mélynyomó: [link]
Mélyláda: [link]
Bocsánat ha a kérdés hülyeség!
HIFI-hez mért akarsz mélyládát kötni?
Minek akkor a HIFI?
# 3: Miért nem jók az új hifik?
A régi hifiknek bajuk lehet, rossz lehet a kazetta része, CD része, bakelit része.
https://www.youtube.com/watch?v=XBlodt6lxEg
https://www.youtube.com/watch?v=RQ7sO9yX7Fk
Apámnak van egy ITT st 541 hifije, lemezjátszóba részébe kellene tű, kazetta DECK 1 része nyúzza a szalagot, a DECK 2 gyűri a szalagokat 5 mp után.
10 ezerért felrakom a jófogásra de hibákat nem írom le, de legalább lesz pénzem, ezért nem jó használt cuccokat venni.
Nekem ezek a hifik vannak szerinted rosszak? [link]
Én újan vettem őket.
Miért használtat ajánlanak itt gyakorin mindig?
Ki tudja vannak e még hozzá új alkatrészek, lehet 20 ezerért meg csinálják.
Vagy te meg csináltatnád a helyembe?
Hifim hibái:
Néha azt csinálja én adom rá a hangerőt és inkább le veszi a hangerőt, de ezt csak nagyon ritkán csinálja.
Karc mentes CD néha akadozik a hifin, de a DVD íróba nem akad audio CD.
CD bent van néha mégis azt írja ki no dick, mikkor nincs bent a CD akkor meg azt írja ki mint ha bent lenne, de lejátszani persze nem tudja.
CD tálca teljesen nem akar ki jönni és be sem, kézzel kel neki segíteni, CD váltó gombok és az Open gomb is nagyon nehezen működik a hifin nagyon erősen kell meg nyomni hogy kicsit ki lökje a tálcát, néha azt csinálja hogy nyomom az OPEN gombot inkább meg forgassa a CD-t.
Két kazettás deck hifi nyúzza a szalagot (de másik magnóba is, lehet a kazetták már őregek), már párszor megpucoltam a fejet is. Pár éve ezelőtt a DECK 1 be kapta a szalagot és a görgő mellé felcsavarodott és nem tudom leszedni de szerintem nem ér oda a lejátszásnál. Az vettem észre nem olyan rég a két kazetta részénél a gumigörgők meg vannak repedve.
A lemezjátszót el indítom nyikorog egyet a lemezjátszó tányéra, de csak addig 1 mp ig amig nem kezd forogni, ritkán a lemez vége feléhez ér de még a zene még nem járt le a lemezjátszó meg áll, de lehet a hifi hátulján állítani hogy folyamatosan forogjon a tányért akkor végig játssza a zenét. 3x volt szervizben de akkor még jót állásos volt.
Szerinted mennyi lenne a javítás (tippelj)?
Érdemes még meg csináltatni ritka használattért?
Te meg csináltatnád.
Engem egyszer át vertek szerviben 26 ezerét csinálták meg a videomagnómat 5 éve, egy görgőt cseréltek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!