Milyen mobiltelefon érdemes vásárolni max 50ezer forintért?
Örülök, hogy a te családodnak beváltak a kínai telefonok.
Sajnos az én családomnak nagyon nem váltak be, ezért rossz a tapasztalatom róluk.
Redmi 4A, 4X. Mindkettő rossz.
A 4A-nak közelség érzékelő hiba.
A 4X-nek hangszóró hibája van.
5 hónapos telefonok....
A mobiltelefon vásárlása sok mindentől függ:
Milyen procisebesség legyen/magok száma
Akku kapacitása
Belső ram/rom nagysága
Képernyő mérete/tipusa/felbontása
Kívánt op-rendszer
Bepépített szenzorok (gyroscope, iránytű,...)
Telefon kinézete/mérete
Kamera tipusa,felbontása, fényérzékenysége....
.... egyéb
Adok pár tippet, a redmi 5 egy kicsivel felette van az értékhatárnál, a többi belefér:
xiaomi redmi 5 plus
xiaomi redmi 4
Xiaomi Note 5A Prime LTE 32GB (több másik telefonnal együtt):
nokia 3 dual
nokia 5 dual
Sony xz1 compact Uraság! Látom, ide is betévedtél :-)
Egyes, megkérdezhetem, hol vetted őket?
Biztos, hogy hardveres hibák? Milyen lépéseket tettél, ezen hibák kiderülése után?
Nekem most lett egy éves, és már régóta nem voltam telefonnal ennyire megelégedve. Továbbá van még vagy 7 db nem telefon kiegészítőm tőlük, és lekopogom, egyikkel sem szoptam még be.
Tovább árnyalja a képet, hogy haverokon látom nap mint nap, hogy top kategóriás Samsunggal, Huawei-el szopik ilyen-olyan bosszúság miatt, miközben azt látom, hogy effektíve az ár kb 60%-áért beérem őket tudásban az enyémmel.
Értem én, hogy rossz szájízt hagy egy ilyen eset. Én pár éve a lenovo-val szívtam meg. Laptop és telefon pár hónapon belül úgy behülyült, hogy már fizikai fájdalmat okozott. Mindazonáltal nem hiszem, hogy emiatt jogos volna leírnom az egész márkát.
Szerintem te is túl sok idődet ölöd bele, hogy minden egyes kérdésnél ellenük kardoskodsz, de ahogy gondolod.
LOL
Az összes mobilos szakoldal ajánlja a xiaomit. Ide jön gyökkettő pistike aki kifogott egy rossz példányt és itt trollkodik.
Lassan 4 éves lesz a Xiaomim és köszöni szépen jól van. Maga a modell már 5 éves. Kicsitt lassúcska, de nagyon jól működik. Egy akku cserét be kellett iktatni, de ennyi.
Munkahelyen a fél osztálynak Xiaomi van és senkinek sincs gondja vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!