Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ti melyik fejhallgatót vennéte...

Ti melyik fejhallgatót vennétek meg a helyembe?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

Ebben az árkategóriában, ha tudtok nyugodtan ajánlhattok mást is, nem kötelező, hogy BT-s legyen, de hasznos, ha az.

Szeretem ha sok a basszus, és utcára/utazásra/iskolára használnám, ti melyiket vennétek meg?

2018. febr. 28. 20:30
 1/3 Ypszilon1980 ***** válasza:

Ha a basszus a lényeg, akkor Sony, de az meg a magasakat nem jól kezeli szerintem. Sony-ból nekem van bluetooth-os, egész jó.

Pioneer-ben nekem vezeték nélküli van, sok a basszus rajta szerintem, de egész jó.

Egyébként szerintem mindegyik jó, amiket linkeltél, mármint márkát.

Ezek közül én a Sonyt választanám, bár nekem nem jön be ez az elforgatható füles rész, de jól szól.

2018. febr. 28. 21:34
 2/3 anonim ***** válasza:

Egy hasonló Sony-ról váltottam pont ugyan ilyen Pioneer-re pár hónapja. A Sony-m ezetékes volt, áthajtottam rajta gurulós székkel, ezért kellett lecserélnem :( . Egyébként nagyon jól szólt.

A Pioneer BT-os nekem is, de akkor még 19-ért árulták amikor vettem. Ez is szépen szól, de nem kevés munkám van bene, hogy ez így legyen. Telefonon szerencsém volt, hogy van olyan beállítás ahol az EQ-t rendszer szinten állíthatom, de PC-n nem volt egyszerű egy működő system wide eq-t találni, főleg, hogy nem is tudtam, hogy hogy keressem, és anélkül len lehetett neki hangszínt megadni, alapból pedig nagyon durván recsegett és tompa volt.

Ha belefutsz ebbe a jelenségbe, akkor javaslom az alábbi programokat:

[link]

és

[link]

A Skullcandy-ről nem tudok nyilatkozni, olyanom még nem volt :D .

2018. febr. 28. 21:50
 3/3 Ypszilon1980 ***** válasza:
Ja igen, a Skullcandy azért jó, mert egyszerre hozza torzításmentesen a mélyeket, közben meg a magasakat is kiemeli anélkül, hogy a mélyek lehalkulnának vagy fordítva, nekem skullcandy fülhallgatóm van most, EQ nélkül is jól szól, de nekem vezetékes van.
2018. febr. 28. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!