Ti melyik fejhallgatót vennétek meg a helyembe?
Ebben az árkategóriában, ha tudtok nyugodtan ajánlhattok mást is, nem kötelező, hogy BT-s legyen, de hasznos, ha az.
Szeretem ha sok a basszus, és utcára/utazásra/iskolára használnám, ti melyiket vennétek meg?
Ha a basszus a lényeg, akkor Sony, de az meg a magasakat nem jól kezeli szerintem. Sony-ból nekem van bluetooth-os, egész jó.
Pioneer-ben nekem vezeték nélküli van, sok a basszus rajta szerintem, de egész jó.
Egyébként szerintem mindegyik jó, amiket linkeltél, mármint márkát.
Ezek közül én a Sonyt választanám, bár nekem nem jön be ez az elforgatható füles rész, de jól szól.
Egy hasonló Sony-ról váltottam pont ugyan ilyen Pioneer-re pár hónapja. A Sony-m ezetékes volt, áthajtottam rajta gurulós székkel, ezért kellett lecserélnem :( . Egyébként nagyon jól szólt.
A Pioneer BT-os nekem is, de akkor még 19-ért árulták amikor vettem. Ez is szépen szól, de nem kevés munkám van bene, hogy ez így legyen. Telefonon szerencsém volt, hogy van olyan beállítás ahol az EQ-t rendszer szinten állíthatom, de PC-n nem volt egyszerű egy működő system wide eq-t találni, főleg, hogy nem is tudtam, hogy hogy keressem, és anélkül len lehetett neki hangszínt megadni, alapból pedig nagyon durván recsegett és tompa volt.
Ha belefutsz ebbe a jelenségbe, akkor javaslom az alábbi programokat:
és
A Skullcandy-ről nem tudok nyilatkozni, olyanom még nem volt :D .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!