Mi baja lehet a szamitogepemnek? Tobbi lent
Van egy szamitogepem :
⏺3Gb Ddr 2 Ram
⏺Geforce Gts 250 512Mb
⏺Dual Core 2,7Ghz
Az a helyzet allt elo,hogy ugy gondoltam falra szerelem az egeszet (tehat gephaz nelkul)
Mindig magam szerelgettem,modositgattam de sosem volt semmi problema.
Most viszont valamiert nincs kep.
Bekapcsol,hangja van ,de kepet nem ad.
Gondoltam arra,hogy lehet valami a videokartyaval ezert az alaplapira is megprobaltam radugni de ugy sem jo..
Proci megy.
Videokartya megy (legalabbis a hutoventilator biztosan)
Merevlemezek is mennek (lehet hallani+melegszik)
Szoval mi lehet a baj?
Szóval csippanás sincs:
Alaplap nem működik megfelelően, vagy a hangszóró nincs bedugva az alaplapra.... vagy amit még az elején jeleztem, tápegység hiba.
Szerintem minden lehetséges variációt átnéztünk....a hiba viszont még mindig fennáll:
Keress fel egy szervizt, ezt nem fogod tudni otthoni praktikákkal megoldani (és a próbálgatásokkal nem csinálsz nagyobb galibát).
De mindket alapplap hibas lenne?
Mindketto hasznalatban volt eddig...
Egy kicsit már bosszant az értetlenkedés..... (vagy csak idegesíteni próbálsz valakit, van az itteni oldalon elég példa ilyenre is).
Végigveséztük a témát, összeraktál két működésképtelen gépet, a lehetséges hibaforrásokat mind átvettük. Mit akarsz még? Adj egy címet és elutazok hozzátok megnézni azt a nyüves gépet, ha már szervízt nem akarsz fizetni.....
( megnyugodni, megnyugodni..... )
:-)
Az alaplapjaid vagy egyéb alkatrészeid attól is tönkremehettek most, hogy műanyag ruhában, földelés nélkül értél hozzájuk. Statikus elektromossággal feltöltött kézzel nyúltál az alkatrészhez, a pillanatnyi több ezer volt tönkrevágta az elektronikát....
A kérdéseidből, és a válaszaidból láttam, hogy csak alapszinten vagy tisztában a dolgokkal. Azért tanácsoltam már többször, hogy inkább szervízbe vidd, mielőtt nagyobb bajt csinálsz.....
További szép napot...
Nem idegesiteni akarok senkit.
Viszont nem mehetett tonkre mindket alaplap egyszerre..
A masik gepre radugtam a tv-t ,azzal mukodott ,meg akkor is mikor ezzel az alaplappal volt osszedobva a konfig.
Ha kivettem ebbol a videokartyat akkor se volt kep.
Az a tap van most bent ,ami a masikba volt.
Igy sincs.
Egyedul a vinchesterek masok,azok csak ebben a gepben voltak,de azok elvileg mukodnek.
Kedves ideges,de segitokesz valaszolo.
Megoldottam itthon ,szerviz es szamitogepallo ruha nelkul.
:-)
Inkább a poén kedvéért írtam, mint valódi idegességből :-)
Gratula, ügyes voltál.
En nemszeretek semmit kidobni...
Altalaban mindent megoldom,neha csak alternativ modszerekkel/kabelkotogetessel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!