Összelehet ezt a tv-t és ezt a házimozit úgy kötni, hogy a tv adás is hallható legyen a házimozi rendszeren?
2018. febr. 26. 22:20
1/7 anonim válasza:
Szerintem optikai kábellel lehetséges. Ahogy olvastam a tv-nek van optikai kimenete, a házimozinak pedig optikai bemenete,elvileg működnie kellene.
2/7 A kérdező kommentje:
Amúgy set top boxon jön a tv adás hdmi kábelen keresztül
2018. febr. 26. 22:44
3/7 A kérdező kommentje:
Tehát így lehet elég akkor csak egy hdmi kábellel összekötni?
2018. febr. 26. 22:45
4/7 anonim válasza:
Nem lehet így megoldani, mert a házimozidon keresztül kellene a boxból a hdmi jelet a tévéhez továbbítani a házimozidon keresztül, és olyan lehetőséged nincs.
Optikai kábellel tudod a két készüléket a legegyszerűbben összekötni.
1000 forint körüli tétel egy ilyen kábel, kibírható.
5/7 anonim válasza:
:-) " csak egyszer vegyétek figyelembe a "házimozidon keresztül"-t.. Éjszakai műszak után vagyok, elnézést.
6/7 A kérdező kommentje:
Samsungtól kérdeztem és szerinte hdmi arc kábellel össze lehet kötni. Valóban?
2018. febr. 27. 12:16
7/7 anonim válasza:
Ha azt mondták, biztos.... bár ott is csak emberek ülnek, internet előtt, onnan nézik ők is az infókat.
És nagy bitrátájú,tömörítetlen formátumokat az sem közvetít....
Próbáld ki, ez a legegyszerűbb módja, hogy megtudjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!