Edifier - Microlab - Modecom aktív hangfalal márkákat ismeri valaki?
Köszönöm.
Sajnos nem iserem őket, csak hallottam, hogy ez a 3 típus a legminőségibb, legtisztább hangzást adó a piacon.
Tudsz nekem ajánlani itthoni zenehallgatásra egy jó típusú hangfalat ezek közül a márkák közül?
Gondolom ezen márkák messze meghaladják a Logitech és Genius márkák hangminőségét.
Olyan típus kellen, aminek van fejhallgató kimenete is. :)
Én csak a Microlab Solo 9C-t hallottam. Ment is vissza a boltba, olyan sz_r volt.
Az a véleményem, hogy mostanában elterjedtek ezek a "stúdiómonitor" hangfalak otthonra. Helyesbítek: stúdiómonitornak beállított ócskaságok. Csak megtévesztés, amely azt a látszatot kelti a júzerben, hogy őneki stúdióhangszórója van. Pedig köze nincs hozzá.
Én nem hiszek a "régi dolgok jobbak voltak" dumában, és a visszafejlődés dolgokban: legyen szó TV-ről, számítógépről, mosógépről, stb...csak is új jöhet szóba. De hangszórónál valóban visszabutítás van. Olyan cuccokat vettem 20 ezer Ft-ért használtan, hogy a MM-ba bemész 300 ezer Ft-al, amit kitudsz belőle hozni, az hangminőségben a 20 ezres cuccomhoz képest sehol sincs. Persze van benne BT :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!