Milyen hangcuccot vegyek a keverőpultomhoz?
# 10
Szerintem az ötleted mellé támogassad 100.000ft összeggel a kérdezőt s igazad lesz;)
Értsd meg, ennyit szán a játékra s lehet füle sincs a zenéhez, majd kedvese...akkor minek a csics cucc...írhatod, hogy maestro vagy s én is e téren bármit-értelmetlen, semmit sem jelent a kérdésben adott összeg miatt, ebből ennyit lehet kihozni.
S szerinted vegyen 2 fülest, hogy a keverőn is legyen 1, meg annak kimenetén s úgy mixeljen? Bár még kell egy füles erősítő akkor még:DDD
Mixelni akar, ezért jobb a hifi.
Továbbá, amit ma zenének mernek nevezni sokan, az már szégyen...azokra meg jó a hifi is ugye bőven.
Továbbá bulizni is akarhat, így szintén jobb a hifi, mint egy fatnyi aktív hangfalpár vagy 1 füles:D
Kérdező, szólj már hozzá, he! :D
# 14/
Köszi bár én nem a "plecsnikre" játszok itt, mint sokan...ez "ing" s ki veszi veszi, ki nem nem:)))
Az aktívakkal jobbára az a gond, hogy alapzajosak...én utáltam s inkább egy régi, de jó kis hifi, amelyek hosszabb életűek a mai smd-s sz@roknál bőven s erre koruk a bizonyíték meg javíthatóságuk.
Kell egy jó füles, amit az fl-hez is használhatsz, illetve a mixeléshez.
Az erősítőre még a házimozis cuccot vagy telefont is kötheted, kivezetésén, mint keverőnek ( rec out ) kötheted a pc line in bemenetét s rögzítheted mixeid....stb.
Én biztosan nem vennék, ilyen csiricsáré sz@rságot például:
Ilyet vett egy ismerős bár neki nincs vájtfüle:
#15:
Nem a bulizás a fontosabb, de, mivel Ti írtátok, hogy 100 ezer alatt nem lehet jó studió monitort venni, ezért az én 50 ezremből így a kissebb buli csinálás kerül előtérbe.
Tudnátok kérlek szépen linkelni pár hifi-t használtan, vagy márkaneveket írni, amivel nem fürödhetek be?
20-30 éves alsó-közép kategóriás hifi rendszeren NEM LEHET zenét szerkeszteni.
Ez de komoly !!
Már eleve kész hangmintákkal dolgozol,,max effektezed azt kész..
Egymás után összedobálod egérrel a mintákat,,azt kész,,és akár egy sima füles is elég arra hogy visszahallgasd,,azt ha tetszik lemented a kész számot,,,ennyi..
Elektronikus zenéhez meg aztán marhára kell az a full full lineáris high end,,szuper mega giga--hangfal,,mikor majd többnyire csak azt kell figyelni,hogy mikor jön a búúm,,,meg mikor a cííí,,,kb...vagy másképpen a túúú meg a cccc,,,és megvan a tuc-tuc-tuc...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!