Xbox360 új flash, de hogyan?

Figyelt kérdés

Újitani akarom az Xbox360-hoz a flash ami jelenleg iXtreme 1.6, és az új úgy tudom hogy iXtreme 1.7.1 !

Nos a kérdésem az lenne hogy számit e ha iXtreme 1.6 van már rajta van, semmi gubanc nem keletkezik ebből ha az illető nem tudja hogy már flash van e a gép és rárakja az újabb iXtreme 1.7.1 flasht?

2010. jún. 7. 19:35
 1/6 A kérdező kommentje:
Tehát magyarul:D Keletkezne e baj abból ha én úgy adnám be a gépemet hogy flash a legújabbat, de közben nem szóltam hogy már jelenleg egy kicsit régebbi flash már rajta van! Ez érthetőbb!
2010. jún. 7. 19:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem lesz semmi baj tőle. (Amúgy hol csinálják meg neked mert engem is érdekelne , eddig az új játékok Wave 4 bypass disc-el mentek a régi firmware-s boxomon:S :D)
2010. jún. 7. 19:41
 3/6 A kérdező kommentje:
Irj privátba és válaszolok ;)
2010. jún. 7. 19:44
 4/6 Jovanny ***** válasza:
Miért kell azt frissíteni? Nekem az 1000 éves flash-sel is megy minden játék. Vagy csak divatmajomságból? ;D
2010. jún. 7. 22:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem hinném , hogy mennének mivel a legújabb játékok pl: Alan Wake, Red Dead Redemption stb. csak a legújabb flash-el mennek , ha csaknem a játékot amit letöltesz netről nem patcheled Wave 4 patcherrel és akkor megy.
2010. jún. 8. 16:49
 6/6 Jovanny ***** válasza:
Én használtan vettem a boxot.2006-os vagy 2007-es,akkor már flashelve volt. Az szerintem elég régi flash, de ahogy gondoljátok. A játékot leszedem, kiírom és megy. Kb. heti 2-t. :) Nem kell patchelnem. Lehet, hogy mákom van.
2010. jún. 9. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!