Ps2-őm szeretném ki Flash chippelni Saját kezűleg hogyan kezdjek neki?
Azt gondolom hogy saját magamnak kell elkészítenem a kábelt de melyik csatlakozófelületre mit tegyek hány voltos és milyen átalakítót kell hozzá készítenem vagy akár vehetem is ha tudtok ilyenről.Milyen programot tegyek rá és honnan?
( a játékírást azt vágom már írtam nem egyre..)
Inkább a softmodot ajánlom. Sokkal kevésbé "rossz" a gépnek. Csak arra figyelj, hogy mindig jó minőségű dvd lemezt használj, illetve max. 4x-es sebességgel írd ki a játékokat.
A programot, hogy működjön is csak olyan memóriakártyáról lehet átmásolni, amin rajta van a softmod program. Nézz körül vaterán vagy expresszen, én ott vettem egy 64mb-os softmodos kártyát 3000 Ft-ért. (Szinte a kártya kerül annyiba, úgyhogy megérte)
De ha van olyan ismerősöd, akinek van ilyenje, akkor berakod az ő, majd a te memóriakártyádat a gépbe és akkor már csak át kell másolni a programot.
Igen, de ahhoz, hogy a másolt játékokat is tudd futtatni, a legelső alkalomkor szükséged van egy chippelt gépre.
Olvasd el a #655589es hozzászólást:
de én ezt szeretném megtudni:
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__szorako..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!