Xbox 360 re-flash? Segítség!
tegnap leszedtem a fifa 12-t.beraktam boxba és kért valami updatet.én igent nyomtam és azóta nem lehet semmit se csinálni vele.valami megoldást van rá a re-flashen kívül?
mi a menete?ugyan az mint a normális flashelésnél?
ugyan annyiba is kerül?tudtok valami olcsó helyet,esetleg veszprém közelébe valakit aki ezzel foglalkozik?
ó kösz...xDDD
na de iit a következő kérdés.hogy?:P
2. válaszoló: nem kell új gép. én is beszoptam ezzel, csak még az egyel ezelőtti frissítésnél.
újra kell flashelni, de ha akarsz vele multizni, akkor nincs mese, meg kell venni a játékokat hozzá, egyre gyakrabban fognak kijönni frissítések és ha nem fogadod el őket, nem tudsz netre felmenni, ha meg elfogadod (jó esetben) újra kell flashelni a gépet újra és újra, rossz esetben pedig kuka.
ha meg csak offline akarod tolni, akkor annyi az egész, hogy újraflashelteted és ha frissíteni akar, akkor mindig a NO-ra mész rá.
www.xbox360-mod.com
egész jó áron vállal, posta is van, 2x flashelte ki a gépem és azóta működik.
hú nagyon köszi:)
és ugyan annyiba kerül a re-flash mint amikor előszőr flasheltettem?
mert igazából nemtudom a menetét egy flashelésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!