Sziasztok! Most vagyok elsős elektrotechnikusként, és gondoltam beruházok egy Arduino-ra. Magát a terméket az Aliexpress nevű oldalról rendelem meg, viszont ugye ennek rengeteg kiegészítője van. Ezt hogyan tudnám beszerezni magyarországon? (Kis városban lakom sajnos.. )
2018. febr. 10. 22:02
1/9 anonim válasza:
Az Aliexpressen (eBayen, DealExtremen,...) találhatsz szenzorokat. Külön-külön vagy csomagban is.
" Magát a terméket az Aliexpress nevű oldalról rendelem meg, viszont ugye ennek rengeteg kiegészítője van. Ezt hogyan tudnám beszerezni magyarországon? "
Ugyanonnan.
2018. febr. 10. 23:47
3/9 Ypszilon1980 válasza:
Én minden ilyesmit ebay-en rendeltem. Csak az arduino nem mindig eredeti,de persze ez nem baj. Gyakorolni jó. Vannak nálunk is hozzá kiegészítők, csak drága, de valószínűleg ők is Kínából rendelik meg.
2018. febr. 11. 00:26
4/9 A kérdező kommentje:
Igen, Kiteket nem akarok rendelni, ugyanis lehet olyanért is fizetek, amit nem is fogok használni. Amúgy fő gondom az az, hogy 3-4 hét mire megjön az Aliexpressről.. ebay-ról általában mennyi idő?
2018. febr. 11. 09:27
5/9 anonim válasza:
"Kiteket nem akarok rendelni, ugyanis lehet olyanért is fizetek, amit nem is fogok használni. "
Éppen ezért írtam:
"Külön-külön vagy..."
tehát külön is összevadászhatod az alkatrészeket (csak gondoltam kezdőként még nincs konkrét terv, akkor kísérletezéshez jól jönnek a szenzorcsomagok).
"Amúgy fő gondom az az, hogy 3-4 hét mire megjön az Aliexpressről.. ebay-ról általában mennyi idő?"
Eladótól függ. Ha európai és raktáron van a termékből, megjöhet egy héten belül is.
2018. febr. 11. 10:42
6/9 Ypszilon1980 válasza:
Ebay kb. 3-4 hét, de most ott lesz a Holdújév, szóval lehet, hogy több.
2018. febr. 11. 14:21
7/9 anonim válasza:
Ypszilon1980: Nem. Ebay esetén függ attól, hogy honnan szerzi be.
Ha Európán belülről, akkor akár egy héten belül - példa:
"Ha Európán belülről, akkor akár egy héten belül - példa:"
Ja, Német eladó németből ha küldi, eleve minden drágább, a posta alapból ezeröt.
De tényleg itt van 3 nap alatt. De ilyen alapon kínából is itt van bármi, ha megfizeted a postát. A szállításnál ne az ingyenest válaszd, kb 3-5. ezerért itt van 3-4 nap alatt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!