Ha united kingdom profilhoz veszek dobozos xbox goldot es Magyarországon váltom be akkoris müködik majd?
Figyelt kérdés
2018. jan. 12. 20:57
1/5 anonim válasza:
Az Xboxos Gold kódok globálisak vagyis bármilyen régiós profilhoz működnek. Ha pénzt akarsz rátenni akkor kell arra figyelni, hogy olyan legyen a pénznem mint a profil országa.
2/5 A kérdező kommentje:
Tettem pénzt a profilomra és jol megszivtam azt irja hogy incorrectly formatted postcode bár jo lett volna ha valahol irják hogy kell egy számlázási cim
2018. jan. 13. 10:32
3/5 anonim válasza:
Az account.microsoft.com-on átírhatsz bármit az adataiddal kapcsolatban.
4/5 A kérdező kommentje:
Igen azt tudom, az ügyfélszolgálatossal is beszéltem nem egyszer és megadtam a magyar cimemet és nem müködik azt monta az ügyfélszolgálatos hogy hibát ir de megprobáltam angol cimet is de azt irta hogy incorrectly formatted postcode ezért lenne jo valahol feltüntetni hogy egy cim is kell az ilyen kártyákhoz
2018. jan. 15. 14:35
5/5 anonim válasza:
Az incorrectly azt jelenti hogy az alakja nem megfelelő. Pl angol irányítószámok nem olyanok mint itthon (négy számjegy), hanem mondjuk ilyenek: EH129DN
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!