Ps4 Store Forint->Euro?

Figyelt kérdés

Helló.

1. Olyan kérdésem lenne hogy : A ps-m magyar és igy a ps online bolt is az amin már vásároltam (redeem code, ps plus) mindig magyarban vettem a kártyát. Az lenne a kérdésem hogy ha külföldön veszek ps kártyát ami euro ban van azt is elfogadja?

2. A ps store-t nem lehet át állítani hogy ne forintba mutassa a pénzt hanem euróban?

2018. febr. 9. 22:15
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem és nem.

Mondjuk régen elfogadta az európai kártyát mert egy régió (volt olyan aki jól kart vele) DE ne próbálkozz minden régióhoz más kártya van próbáltam rn is beváltani UK jatekkulcsot, de már biztos nem működik.

Ha külföldön akarsz vásárolni csinálj még egy fiókot. Pl én nekem van egy US és Hun fiokom mert úgy mindenhol meg tudom venni a legolcsóbbat mikor akciós

2018. febr. 10. 10:23
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Mert nem rég Németországba költöztünk és ugye itt eur van és másképp egyenlőre nem tudnám megoldani. Csak ha euros kártyát veszek..
2018. febr. 10. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!