Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen tvt ajánlatátok 100ezer...

Milyen tvt ajánlatátok 100ezer forint alatt?

Figyelt kérdés
Mindig nagy, régi "segges" tvm volt, szóval nem nagyon tudom, hogy milyet kéne keresnem, nem ismerem a márkákat, hogy melyik mennyire megbízható, és mennyire éri meg az árát. Nekem az lenne a fontos, hogy legyen nagy felbontású, ne nagyítóval kelljen nézni, falraszerelhető, stílusos, legyen usb bemenete, és nagyjából ennyi. 100 a felső határ, de inkább 80 környékén keresnék. :) csak nem tudom, hogy annyi pénzért mennyire éri meg tvt venni, félek, hogy nem lenne elég jó. Ár érték arány fontos :)

2018. jan. 12. 21:54
 1/4 anonim ***** válasza:

Egy kaptafa mind s mind tudja, amit elvársz...

Mindenki mást dicsér, ki a sonyt, samsungot, panasonicot, philipset...s mindegyik befosik gari után, de már előtte is akár.

A felhasználásuk meghatározza tartósságukat s a körülmények is persze.A nyárias 30 fokos szobában gyorsan rövidül élete például vagy a napi 12 óra üzem...

Éppen ma lestem egy áruházban e vackokat...hmmm...azt tapasztalatból tudom, hogy a pana s samsung javíthatóbb emberibb áron, de az is tuti, hogy 50-nél nem adnék többet értök...mükszik 2-3 évet.

Cimbinél, samsungban a hdmi bemenetről elköszönt a hang 2 év után...egy kis fatnyi smd hiba alultervezés miatt...véletlen? A fenét...

Valamennyire legyen márka, de a philips szervizes háttere egy hatalmas fos, őt nem ajánlom, de másnál törhető, így 2-3 év gari szóljon mellette bár az se mindig érvényes.

Nem sokkal kint az erdőből mi? :DDD

2018. jan. 12. 23:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Az 1/1 -es választ nem teljesen osztom ,mert a legujjabb Tv is elavul 2-3 év után. Az LG tv-m is megyen évek óta napi 8-10 órában , gond nélkül. Más , hogy a készülékeim üzemszünet ben ki vannak kapcsolva. Ezek között van 10 éves képcsöves is , valamint számítógép . Ezeket várhatóan erkölcsi elavulás miatt kell cserélni.
2018. jan. 13. 08:01
 3/4 A kérdező kommentje:

Hát ez érdekes, nekünk 3 tvnk van, mindegyik minimum 10-15 éves már és semmi bajuk nincs. (csak rossz őket nézni, mert régiek és a felbontás is rossz) És akkor az új tvk meg ilyen rosszul bírják? Nem hinném azért, hogy mindenki 2-3 év után vesz egy újat...

De a kérdés még mindig fönn áll, milyet ajánlotok? :) Ami nem romlik el fent említett 2-3 év után?..

2018. jan. 13. 15:37
 4/4 anonim ***** válasza:

Tessék, itt találsz pár képernyőfüggő személyt, hátha lesz válaszod, de pénzed is vajon az ajánlottra...hmmm

[link]

Regizned is kell;)

2018. jan. 13. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!