Milyen SMART LED TV-T ajánlotok olyan 200-500ezert forint között?
15év után kis lakásfelújítás aprópóján a nappaliba szeretnék új TV-t vásárolni. Próbáltam laikusként belemélyedni a témába de lényegi specifikációkon kívül( felbontás, képátló, HDR) is olyan nagy árkülönbségeket látok látszolag azonos tudású tévéken amiket nem értek.
Prémium vagy ahoz közeli kategóriát keresek:
-65col/ 160cm körüli képátló
-UHD/4k
-HDR valamely formája itt a technológiákat nem értem pontosan
-csak sík képernyőbe gondolkodom
- 3D nem szükséges
-Samsung vagy LG legyen
-felhasználás csak filmnézésre
a keret -500.000Ft-ig, de az ideális az lenne ha TV olyan 400 környékén mellé meg egy hangprojektor a maradék keretből.
A két márkát favorizálom, eddig Samsungjaim voltak és teljesen meg vagyok velük elegédve, meg csatlakoztathatóság szemponjából is szeretem őket, az LG-nél olvastam h az operációs rendszere viszont praktikusabb, könnyebb kezelni.
Mivel az alábbi szempntokat beütöttem keresésnél, de lényegében 250től 500ezerig találhatóak ekkora képátlóval 4k-s tv, így a főbb különbségeket nem tudom észrevenni, meg igazából h mit is kell nézni, mika fontos szempontok ezeken kívül, melyek a jobb szériák stb.
Mint mondtam még kis régi LCD tv-met váltanám le, így a témában új vagyok, modernebb eszközöm nem volt
Ebben kérném a segítségeteket!
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!