Mit gondoltok a Beats EP fejhallgatóról?

Figyelt kérdés
Be szeretnék ruházni egy jó fejhallgatóra, szerintetek ez jó választás?

2018. jan. 30. 19:23
 1/2 anonim válasza:

Nekem kicsit több mint 2 hónapja van meg, és nagyjából minden nap használom.

Előnyei: -Hangos, -(nekem) nagyon jó basszus, - Könnyű és stabilan marad a fejen,- A pántja egy része fém, és a fejednél egy puha, és selymes szivacs szerű anyag van, - A fülön elhelyezkedő párna számomra kényelmes, bőrhöz hasonlító anyag, - Szép külső, - iPhone telefonnal tudod használni a kábelre rakott hangerő szabályzót, illetve a hangerő szabályzóban van egy mikrofon is, ha telefonálnál vele.

Hátrányai: - A fülön elhelyezkedő párna nem szigeteli teljesen a fület, viszont pont elég nagy, hogy lefedje az egészet, - A kábele a jack dugó körén könnyen meghajlik (bár ez attól is függ hogy hol tartod, én zsebben)

Alapvetően szerintem megéri az árát, bár Dr.Dre nevéért is fizetni kell.

Ha még tudok segíteni, kíváncsi vagy valamire akkor nyugodtan kérdezz.

2018. jan. 31. 16:04
 2/2 anonim válasza:
Előző vagyok, a legfontosabbat kifelejtettem: - A hangzása az én észrevételeim szerint nagyon tiszta, és jó. Ha megteheted akkor szerintem mindenképpen menj el egy Media Markt-ba, több üzletükben is kapható és ki van állítva, ki tudod próbálni, esetleg meghallgathatsz rajta 1-2 zenét. Én is így szerettem meg.
2018. jan. 31. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!