Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mit gondoltok erről a fejhallg...

Mit gondoltok erről a fejhallgatóról?

Figyelt kérdés

[link]

Megér ennyi pénzt? Esetleg van valakinek ilyen és tudna véleményt mondani róla?

2015. máj. 23. 14:14
 1/3 spray válasza:
Nekem egy egyszerű Sony fejhallgatóm van. Nagyon olcsón jutottam hozzá és kifogástalan. Rendesen térbelien hallok benne. Ha neked megér ez ennyi pénzt én nem kötök beléd. Csak hogy tudd vannak olcsóbban is jó minőségű termékek. Nem kell rögtön a legmenőbbnek kinézőt megvenni!
2015. máj. 24. 09:20
 2/3 A kérdező kommentje:
Azért akarom ezt mer a ps4-hez kell és csak abba támogatja a 7.1-et.
2015. máj. 24. 10:10
 3/3 savanyújóska ***** válasza:
Szerintem a 7.1 fejhallgató rohadtul feledsleges, de ez magánvélemény, én a minőségi zenehallgatás felé indultam el, és ott az ilyesmi nincs nagyra értékelve. Egyébként is szerintem sima 5.1 is "elég", vagy ne adj' isten 2.0, nem vagyok benne biztos, hogy egy fejhallgatón mennyire hallod meg, hogy hátulról lőnek... Meg ennyi pénzt szerintem nem ér meg. Nagyjából 10-ért ugyanúgy vehetsz vezetéknélküli fejhallgatót, igaz azon nem lesz VIRTUÁLIS (vagyis szoftveres, nincs benne annyi hangszóró!) 7.1, de a többi stimmelhet. Szóval nem, nem éri meg, a 7.1 csak mókusvakítás, 23 ezer meg egy vezetéknélküli headsetért indokolatlanul sok.
2015. máj. 25. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!