Mennyit ér most egy ilyen netbook?
Figyelt kérdés
Asus T100T Transformers Book
2GB/32GB SSD
2018. jan. 29. 21:27
21/34 anonim válasza:
Pedig a magyar nyelvtant általános iskolában tanítják. Látod, ha valaki csak szakmunkásképzőt végez, az olyan primitív marad, mint, te franko. De hát nem való mindenkinek az egyetem. Tudod, az egy olyan intézmény, amit te egész életedben csak kívülről fogsz látni, illetve belülről csak takarítóként, vagy karbantartóként. Hehe! :D
22/34 anonim válasza:
Mert nem ütöm idegbetegként a billentyűzetet, mint te s lemarad egy "a" betű..juj:D
23/34 anonim válasza:
Szakmunkás, te máskor is ilyen gyatra magyarsággal írsz. Nem is vagy te igazi magyar. Akarod, hogy idézzem, hogy milyen helytelenül és összefüggéstelenül kaparászol? Megtörténne a sokadik égésed ma estére.
24/34 anonim válasza:
Még a 22-es hozzászólásodban is van nyelvtani hiba, pedig abban éppen azt akarod magyarázni, hogy csak elütés! Látod, ezért vagy te egy szakmunkás, én meg egy másik szint.
25/34 anonim válasza:
Másik vagy valóban, de mélyebben:DDD
26/34 anonim válasza:
Ne reménykedj, te senki. A lábam nyomába nem érsz. Ez már csak a magyar nyelvtan és helyesírás tudásodon is megmutatkozik.
27/34 anonim válasza:
Én például már nem a szüleimmel élek, mint te, hanem van saját lakásom, Buda kertváros, és hitel nélkül. Te mikor fogod ezt elérni? Nagyjából soha.
28/34 anonim válasza:
Ennyire vitted csak nyalásokkal s pucsításokkal? :DDD
29/34 anonim válasza:
Te viszont nem vitted semmire, mint tudjuk. Szüleiddel laksz, rendes végzettséged nincs, és nem is lesz, rendes munkád nincs, és nem is lesz, csajod nincs, és nem is lesz. Egy szánalmas alak vagy. Tudod te ezt jól magadról!
30/34 anonim válasza:
Mesélj még életemről, mert én nem tudok semmit...te meg mindent tudsz csak észnél lenni nem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!