Mennyit ér most egy ilyen netbook?
Asus T100T Transformers Book
2GB/32GB SSD
Én úgy látom a piacon, hogy 45-70e közt az ára használtan állapot s eladás akarása meghatározva.
Mellesleg ez mivé alakul át, ha transformers a transformer helyett? :DD
# 6
Jaj, bele ne haljál már, hogy nem sikerül behülíteni valakit, hogy töredékáron juthassál hozzá egy kütyühöz, hogy 2x, 3x többért nyomd el másnak:DDD
Told félre a nagy arcodat s nézz körül, mert tőle még a bolygót sem vagy képe látni, akkora:D
Ez nem egy aukciós oldal, hogy pályázzak valaki valamijére. Már ha egyáltalán eladni akarja, és nem megvenni, te barom.
Na most azt, hogy én értek hozzá, te pedig nem, nem bizonyítja semminél jobban, hogy én az első háromban vagyok a válaszadók toplistáján, tehát bíznak bennem a kérdezők, míg te a nyolcvanadikon.
Az eddigi összes válaszodból kiderült, hogy te gyakorlatilag semmihez sem értesz. Nyomi a kinézeted, szarul öltözködsz, talán még szűz is vagy, és otthon laksz még a szüleiddel. Csak okoskodni tudsz, de még azt is szarul. Na menj, kérj anyukádtól egy kis zsebpénzt holnapra, és ne szólj bele a felnőttek dolgába!
# 8
Emberszerűség...te brutálisan nem vagy normális, aki tele komplexussal, de kegyetlenül s azonnal keressél fel egy orvost vagy dilidokit.
Bizonyára anyukádnak is így "kedveskedsz"...szép gyerek vagy...
ui: Az emberekhez sem értesz, nemhogy az üzlethez:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!