Hát attól függ neked mi a számít. Ha számítanak az olyan minőségi címek amik csak playstation-n vannak (és rengeteg cím van rajta), emellett olcsóbb is(nem tudom te honnan nézted), igaz nem sokkal. Emellett a játékok magasabb felbontásban (1080p), és stabilabban tartja a fps-t (igaz csak egy hajszállnyival). Én mindenképpen a ps4-re szavaznél, mivel Xbox-on már nincs semmi, ami egy PS-st vagy egy PC-st odahúzhatna, mert minden van PC-re ami boxon, és ami csak ,,boxon'' az meg sajnos, olyan is :S
2018. jan. 29. 20:17
2/8 anonim válasza:
Milyen új játékokat tudsz venni az xboxodra?!
Ennek alapján megéri a generáció váltás?!
Szerintem egyértelmű a válasz.
2018. jan. 29. 20:18
3/8 anonim válasza:
Szerintem jobb az xbox.
2018. jan. 29. 20:54
4/8 anonim válasza:
Mivel a PC-k ára lassan az egekbe szökik, én is elkezdtem a konzolok felé nézelődni. Hónapokig olvastam, kérdezgettem, tesztelgettem itt-ott a gépeket, és végül nálam a Sony megoldása nyert. Ebben benne volt a játékkínálat, a számomra kényelmesebb kontroller, és a stabilitás. Illetve a PSN szolgáltatás is, amivel akár PC-n keresztül is játszhatok elég sok, PS-re kiadott játékkal.
2018. jan. 29. 22:08
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! ;)
2-es válaszoló: Úgy értettem, ha PS-t veszek, akkor odavesznek az xboxos játékaim, mivel azt eladnám. :) De ha xboxot, akkor az 50 játék megmaradna (ha jól tudom) :)
2018. jan. 29. 22:16
6/8 anonim válasza:
Xbox
2018. jan. 29. 22:58
7/8 anonim válasza:
ha az az 50 játék “visszafelé kompatibilis” akkor igen tudod tolni majd a one on
írtad , hogy a spanoknak ps van
szerintem így egyértelmű a válasz , ha akarsz. velük játszani
2018. febr. 1. 06:42
8/8 A kérdező kommentje:
Kösz a választ! :D
Az 50 játéknak szerintem kb a fele backward compatible.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!