Xbox One bovitheto?
Ugyertem mint pl a 360nal,lehet benne cserelgetni a merevlemezt?
Vagy ha megveszem pl 500Gb-san akkor azzal kell kihuznom,vagy ujat venni?
Most tervezek venni egyet,,egyenlore 500Gb-re gondoltam ,es majd idovel bovitenem
Mit ertesz elokeszites alatt?
Egyebkent nekem 360on 500Gb tarhelyen 110jatek volt,es neha-neha mindegyikkel jatszottam...
A belső merevlemezt nem lehet cserélni, de felesleges is mivel a gép bármilyen külső, USB3.0-ás és legalább 250GBos merevlemezt elfogad játékra. HDD, SSHD és SSD is mehet bele. Ha bedugtad megkérdezi mire akarod használni (játékok vagy média) és megformázza. A teljes merevlemezt xboxosra formázza, nem lehet csak egy részét. A külső lemezről gyorsabban töltenek a játékok. Hivatalosan akár 16TB(terrabyte)os merevlemez is beköthető, de általában az előre tokozott, külön tápot nem igénylő darabok a legegyszerűbbek.
A nagyobb népszerű játékok gyakran 50-70GB helyet is foglalnak kiegészítőkkel, csak nagyon kevés van ami 100GB.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!